::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, August 6, 2008

Gerai Pok Din

Ni masa ni aku balik dari coping kat Jom Heboh aritu.. Lupa plak nak editkan yang ni heheh tapi takpela kan edit lambat sket ihiks.. Pas jek coping dr Jom Heboh tu, aku ngan hubby laparla plak..almaklumla balik dari kampung sesampai jek umah trus tido n tak makan pape.. Bangun2 trus jek p Jom Heboh.. So kitaorang decide nak makan kat pasar ni jek.. Bagi yang standard2 punye orang mayb la tak makan kat tempat2 camni sebab nama pun pasar kan so area pasar la ni hehehe.. Aku paling ske makan kat Gerai Pok Din n Gerak Kak Mah (Laksa Penang) tapi aritu Gerai Kak Mah tu tutup so kitaorang makan kat Gerai Pok Din jek la.. Rezekiiiii Pok Din hehehe
Nie la gerainye di tepi pasar...

Nie la Pok Din tapi jangan ditanye aku yang mana satu sebab aku pun tak tau muahahaha
Yang pasti, dua orang ni tokang masak yang enteng... ari2 masak nasi goreng kehkehkeh


Aku ngan hubby kalo makan kat cni biasala menu keutamaan NASI GORENG AYAM... Best giler siottttttttt... Bagi aku la hehehe.. Kalo tak caya, tryla kat cini...

Jemput makan kowang ihiks...

1 luvbites:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

salam kak effa...mesti ler ingat..

he he he...

jumpa di blog lak ek...

jom tukar2 link nak?

yanie add akak dalam frenlist yanie k...

(^_^)