::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, August 5, 2008

Relax Street Cafe

Malam ni, mak aku ajak makan malam luar lagik..
Aku ni kalo mak aku tak ajak, idaknye aku nak makan kat luar..malas!
Gpun aku malam manala makan... stakat hubby aku jek makan..


So biler mak aku tingin makan Mee Kari, aku pun turutkan jek la..
Aku bawak dia p sini, sbelah ngan Hotel Vistana tu..
Ekceli aku pun dah lama tak p sini.. Dulu p punyela slekeh tempat ni.. Ngan bau busuknye.. nyamuknye.. kotornye.. semaknye tapi skang wow!!!!! cantekkk giler...
Haa camnila.... baru amai orang mai ihiks...

sambil tunggu makanan yang di order sampai, Kakak dan Adik biasala, men playground dulu...

cantek tak api jalur tu hehehe
janganla tgk sangat muka aku yang tak bermekap tu ek ihikss..

Adehh style Kakak skang..
Asai snap gambar dia mesti wat muka2 ampeh hahahaha

adehh comotnye Adik ni makan mee...


Ibu hanya makan fries ngan air limau nipis jek... On diet kan ahaks...
(Walhal dah bantai megi tomyam kat umah muahahahah)

PEACE bebehhh!! Dapat fries ibu trus takmo makan mee ye sayang :P

Maktok ngan Mee Karinye... Bibik ngan Nasi Tomyamnye hehehe

ok gak la makan kat sini...
Pasni leh p lagik hehehehe


1 luvbites:

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

Aku kalo nak makan chicken chop dgn mee sizzling memang gi kat situ la. Lagipun kat situ byk choice senang nak pilih nak makan ape walaupun kadang-kadang bau sungai tu tak menyenangkan tapi lebih baik dpd dulu.