::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, August 22, 2008

Destinasi makan malam ni..

Kehkehkeh...
makan lagik...so sory la ek..


nak wat camneeeeee....
So destinasi makan malam semalam takla spesel mana..
Juz kat MERDEKA COURT jek..
mak aku tingin makan western food..
Siyes weh..tiapkali bab makan malam ni sume request dr mak aku..
Kalo idak, memang memerap kat umah jek ihikss



Nie gerai Western foodnye...
Makanannye lehla tahan cuma aku dh biasa makan sparuh..bile kena makan sume tu ase nak termuntah plak so terpaksala aku paksa hubby n mak aku makan sama ihikss..


Ermmmm
Sambil menantikan order sampai, kiter posing dulu ek..

'Adik! dok la senyap! Jangan wat camtu..'
Hehehe..aku marah tu, tu pasai muka jadi camtu ahakss

Kembo yg chubby ihiks..
Mana lebih chubby kowang? hehehe

Wahhh merah gitu...
Syerasyi bersyama bak kata Ajai muahahaha

Blues cluess... ihiksss...

wakakakaka
Kelako tgk muka kakak..
Tu tgn tiup mee mamak tu, panass...
Tu jela menu dia kemana2..MEE MAMAK..
Nie plak Sizzling Chicken Chop
Menu hubby, mak n bibik aku..

Aku plak kalo makan western food pastinye aku order Black Pepper Steak..
Eh! Mana p sayo2nye?
Heheheh aku dah bagi ke mak aku..
Aku kan tak ske makan sayo ihiks..

So nyum...nyum...nyum...

4 luvbites:

nurul said...
This comment has been removed by the author.
nurul said...

anak makan mi mamak jek.. mak bukan main makan steak bagai! ;)

atty's said...

wakakkaka..sodapnya steak..

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

hahaha... ko slalu ek g makan kat situ... aku bole dikira dgn jari bape kali mkn kat situ...