::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, August 13, 2008

Bowinknye lahaaaaaaaiii

Arini bowinknye kurasakan walhal CC aku coti ihiks...Patutnye itu satu suasana yang hepi tapi ntah nape arini hambar jek... YM pun hambar..buhsan wehhhh

Arini ade Audit Nilai di tingkat 4..
Patutnye aku terlibat menjadi peserta untuk menjawab soklan2 yang pasti membiolkan kepala...
Tapi dek kerana sebab aku pandai hembus bos aku muahahaha....
bos aku bg aku pelepasan dan suh aku jawab dalam opis aku jek...
Kekadang ade masa baguih gak bos aku ni tapi bile time dia kena 'piyed org jantan' aduhaiiiii ase nak seligi jek dia muahahaha...syhhhhh jangan btau wehhhh ekekeke tau takuttt...
Blog ni pun dah 2 ari aku tak update kan..
Ekceli takde citer yang menarik la..
Kalo p sana sini pun cam malas jek snap gambar ihiks..
Tak tau pasai pe..

Weh kowang, kalo aku wat entry letak pic2 masa aku tunang, nikah dan tawen dulu leh tak?
Aku dah scan dah gambo2 ni..
Kalo leh, kowang tak jelak, tak nyampah, tak buhsan, aku nak letak ni..
Bagi kata2 stuju atau tak ek heheheh





3 luvbites:

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

ok jugak tu. nak tengok gak camne gaya ko kawin dulu, gaya ko kontrol ayu kih kih kih...

Farazila said...

nk tgk..nk tgk..
ne taw leh melekat ke kan...
lilo tgh nk cari jodoh nie...sumber inspirasi...muahahhahaha..

atty's said...

nak tgk ..ena..ltk je..