::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, August 1, 2008

Coping di Giant

Ekceli tak merancang pun nak kuar ni... tapi bile memandangkan barang2 dapo banyak abis... ade plak SALE untuk malan tu jugak, so gagahkanla diri kuar jugak kan ihiks... Ingat nak p berdua jek, tapi putri2 ku sebok merengek nak ikut.. Bukan pe, kalo bawak drang ni, coping yang 10minit leh jadik sejam huhuhu...


Haaa..nila rupa putri2 ku kalo dibawak coping kat pasaraya..
Memang aku tak kasi drang berjalan cuz bahye zaman skang ni.. Selagi troli ni muat, sumbat jek dalam troli hehehe... Mujur drang ni dari kecik mmg dah biasa camni.. So kalo p pasaraya, takyah di suruh, drang sendiri yang nak dok dalam ni hehehe...

Terpaksa ditindih2 pe yang dibeli sebab Kakak duduk pun dah sparuh troli ihiks...
Sambil duduk tu leh baca buku yang dibelinye tu....


Heheheh sempat lagik posing..
Posing tetap posinggggggggg ihiks....
Adehh dikk... dah lupa ke guane gaye rupa PEACE? adehhhhh...

Ok cayang... nak eiskrim ek...senyum duluuuuuu

Kiter bayar dulu barang2 ni sume ye sayang...
Pastu baru kiter p beli eiskrim ek...

Penanti yang setia ahaks...

Wokeh!!!! Puas ati masing2 ek dapat eiskrim...
Nyum..nyum..nyum...

Kakak..PEACE kak!!!!

Abiskan dulu makan eiskrim ek sayang....
Pastu baru leh masuk keta...

Aku nak interprem gak heheheh
Perghhhh teknik bayangan gambar pe yang aku snap ni ahaks...
Aku pun tak tau camne leh jadi camni...
Yang pasti, besttt giler dapat makan eiskrim ahaks...



1 luvbites:

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

Aku pun kalau shopping kat giant ke atau mana2 memang aku letak anak aku dalam troli. Kalau tidak puas nak ngejar dia satu bangunan tapi yang penatnya kalau dia boring dah duk dalam troli dia suh kita dukung pulak heheh...