::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, January 12, 2010

18sx auwwwww

Auwwwww i sparuh bugilll..
Jangan r tengok.. malu i taw..

Besar tak drumstik i?
Ni disebabkan my mom ske makan drumstik taw..
Uols ase besar drumstik i ke atau fara fauzana?
huhhuhu
takpela, nak wat camne..
Nanti pasni i kena belila suar yang besar kat peha huhuhu
uhhhh jangan r tengok...
tu pampers Kak Adik taw..
i dah kongsi ngan dia..
Baju pun kekadang i kongsi sebab my mom kekadang lupa gak yang dia bagi baju Kak Adik atau baju i ihiks..
Tapi i pakai je sebab orang sarungkan..
Kalo tak pakai, sejuk la plak kan..

Oh ye, i nak tanye..
Sape yang taw ek obat2 yang gatei kulit ni..
Nak kata kurap susu ntah r kat pp i ni tapi kat betis i sampai ke lutut pun ade gak so takkan r kurap susu gak..
I nak p klinik kulit tp malas la plak
My mom n dad suh tunggu dapat gaji nanti sebab bulan ni sengkek sket sebab banyak ngat bayar yuran Kakak dan Kak Adik..
Ade gak yang syor macam2 tapi takut plak nak guna almaklumla kulit i still senstip...
Skang ni i pakai bedal ALKEN jek huhuhu dah tak wangi badan i taw...

Tolong ye aunty uncle yang cun lg encem....

post signature


2 luvbites:

Nida said...

Amboi... seksinya, tergoda anak2 I..hehe..

Bulatnya mata baby.. cute sangat, bila tengok wajah baby sejuk jer hati..

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ena...saya suka bila baby sudah mandi....