::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, January 25, 2010

Sabar ye sayang..

Uihh tajuk n3!! Sabar per tu ek hehehe..
Ok r...nak tanye, kowang tercari2 tak aku?
Ishh idaknye kan..
Takde n3 dr aku lg kowang ske sebab tak perlula kowang nak komen aku kan ihiks...
Sblom tu wat TOP KOMENTAR yang terpilih tu aku mohon sminggu dua lagi nak bagi pezen sebab pezen kali ni import luar dari bandar Kuantan punye so 'supplier' yang membekal gift tersebut ade masalah sket so mohon sangat kowang bersabar ye..jangan ngamuk2...
InsyaAllah kalo supplier aku ni banyak kasi pilihan, leh la aku wat untuk tiap2 bulan TOP KOMENTAR so papehal nanti aku kasi tau la ek..

Ok disebabkan aku cam dah slow wat entry malah komen kowang, jangan anggap aku nak bersara ye...
Ekceli PC kat opis kena virus yangmana kalo PC aku on jek internet, sluruh Pahang takkan dapat internet (itu kata bos IT aku le) so memandangkan aku ske mengalah, aku rela kowang sume berIT dan biar r aku ni tak berIT..
Kroje2 aku pun skang ni atas belas ihsan orang2 yg nak kasi aku pinjam PC drang jela kalo idak memang banyak tol tertangguh
Dan ekceli aku terlalu banyak sangat mende nak di publishkan tapi takpela, cam biasa bila sampai waktu itu, kowang akan sampai letih jari jemari dan anak mata sebab nak kena komen dan membacanye hehehe..
So sabar ye sayangg..


post signature

5 luvbites:

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam..enaaa....pa habaq.....kesentiasa sabar menanti....

atty's said...

takpe na..aku faham..aku pun slow skit ..bzios..

Farazila said...

ler...org it xleh nk fix dat probs ke kak..
sian akk..

suh je la dia tukar pc yg baru...

:)

CuTeMiUt78 said...

oh.. gitu ke citernya.. eemmm jauh betul hadiah ko ya.. siap import luar dari kuantan lagi.. tak pe la.. takde halnya pun.. aku pun still masih tak sempat nak pos hadiah top komentar blog aku tu.. termasuk la hadiah ko tu..

Nida said...

Salam Ena..

Takpe kami sentiasa bersabar... Sabar separuh dari iman... :)