::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, January 12, 2010

Baby wif...

Baby wif Baby Tight
~ cantek..nice! cuma mak aii panjangnye..
memang panjang camni ke atau kaki anak aku yang pendek ni..
sebab dalam tu dia kata baby tight ni for 0-12month so takkan r anak2 kowang umo setara tu dah panjang kaki kot..
Hmmm takpe la, yg penting canteekkkk

Baby wif legging
Yang ni swetto!!
Cun2 utk Baby malah ken nia leh ngembang n nguncup..
Memula tu cam sendat jek bahagian prot tapi dah basuh skali, ok dah...

Rasa nak order lagi plak..
Takde yang baru ke Qis? hehehe


post signature


3 luvbites:

jalilah_jy said...

comelnya baby.. mukanya dah tembam..dah lain dr hari tu..muka dia itot muka ibu laa. mana muka ayah? hehehe...tah bila nak jumpa...kakakmu jy

jalilah_jy said...

comelnya baby.. mukanya dah tembam..dah lain dr hari tu..muka dia itot muka ibu laa. mana muka ayah? hehehe...tah bila nak jumpa...kakakmu jy

Alimaz-Kembara Terasing said...

panjang tak pa leh pakai lama sikit...