::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, January 7, 2010

Kemana Aku?

Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Aku ade..aku ade...
Aku bz menguruskan anak2 ke sekolah..
Cukup meletihkan tapi sronok bila tengok drang hepi..
Tanpa masalah pun cuma tu la, kalo keletihan aku ni leh menguruskan badan, best jugak.. ni tak berganjak pape pong huhuhuhu
InsyaAllah, kalo aku ade masa, akan aku update kan citer2 yang banyak dah sangat aku kumpul ni.. cukup la utk seminggu aku senyap kembali then muncul balik..
Mintak maaf kalo tak drop komen kat tempat kowang sebab kat tempat aku pun tak sempat nak ngintai2...
But kowang still aku ingat..
Pssstttt kowang tau tak tang blogger family day?
Kalo tau, JOM JOINNNNN... aku tingin nak p..
Kalo tak tau, nanti aku copy paste kat cni ek..
So kowang jaga diri k...

post signature

4 luvbites:

neezareef said...

wat marathon n3 pasnie..

ena..yg pasal smlm tu aku carik x jmpa lak..alahaiii

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ena...hai ingat pi mana menyepi.....cuti seminggu ka.a....saya cuti jumaat, sabtu, ahad, senin,, selasa...tu pun geng makmal hingaq tak sangga dah...al maklum la kelas dah mula....saya sibuk uruskan sekolah anak2 la jugak....

atty's said...

sama ar na..aku pun bz..menguruskan anak sekolah nie .

Emy Omar said...

bukak sekolah semua orang busy kan anak2 dah ke sekolah ye tak..he..he..awak pun jaga diri