::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, January 11, 2010

Last Day Berpoya


Disebabkan arini aku last berpoya2 (sebab anak2 aku dah nak skolah kan so takle la nak berpoya2 lagi time tengahari huhuhuhu) aku pun ajak drang p Chicken Rice Shop..
Ikutkan offer nye minggu lepas, minggu ni dah sengkek sebab banyak bayo yuran2 skolah anak2 aku tapi bila drang tuntut gak, terpaksa la aku banjer gak...


tak ramai yang p..dalam 4orang jek..
2 org ni memang kompom la p sebab drang ibarat kembo aku yang tak brape kembo la hehehe

nie plak 'musuh' aku ihiks...
dia la yg aku btau dulu
tapi takpe, aku bukan jenis nak memanjangkan cite sebab dia sendiri lupa pe yang dia cakap so takpela..ALLAH MAHA MENGETAHUI..
Aku hanya mampu berserah padaNya saja..

Okeyla.. kitaorang nak makan dulu...
Try la weh nasi ayam sini, memang best cuma biasala... mende yang best tu pasti sket dan mahal.. Ase wit banyak, leh oder berpinggan2 heheheh tu pun kalo ase tak malu


post signature


2 luvbites:

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ena...pa habaq...saya kat sini ok alhamdulillah....cuma saya sibuk sikit dengan kelas...ni pun curi2 ja....nak alamat saya utk koleksi ka...ker nak hantaq kad jemputan ka.....heheeh...ok la ni ha alamat....tapi atas nama hubby ya....sebab kalau buh nama saya sat g kot segala surat menyurah pi kot lain.....hensem mamat tu muka macam ena ja.....huhuhuhu


nor zamani bin musa
no,209.,
Kampung Kubang Mat Tnaggok,
02600 Arau Perlis.

ok tu la alamat dia...nanti bagi alamat ena balik yer ....jangan lupa...

atty's said...

sedapnya nasi ayam .
musuh tu nak lak bergambau ngn ko ye na..