::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, January 18, 2010

Anak punye pasai

Kakak : Ibu..Abah, Kakak nak makan KFC
Ibu : ERK!!! Pssttt bah, ade wit tak?
Abah : Wit untung topup adela..
Ibu : Dah tu nak ikut ke tak Kakak ni
sambil tu Kakak still merengek2 nak p makan KFC
Abah : Jom jela...

Hmmm kerana anak Ibu dan Abah sanggup korek tabung nak bagi makan pe yang dia nak..
Ade yang kata tak elok kalo kita tunaikan segala permintaan anak2 tapi kowang sanggup tak asenya nak dengar rengekan anak2 nak sesuatu mende tu?
Bagi aku kalo stakat menan memang aku tak layan tapi kalo bab makan maupun beli buku2, aku rela..

Alang2 anak makan, Ibu pun tumpang r 5jari..
5 jari je muahahahaha

Hurmmm si Abahnye biasala, asai lepa jek on Wi-Fi n login facebook..
Ape je status yang diletaknye, adela komen berjela2
Kekadang jeles aku ..erk! bukan jeles dia komen gatei2 ngan gurl2 tu tapi jeles komen dia capai sampai berpuluh2 walhal status ntah pape
tapi aku silap gak sebab aku tak on9 slalu, hubby aku memang on9 slalu tak kira dimana2 berada hehehehe

post signature


9 luvbites:

Anie said...

rasa bersalah nak tolak permintaan anak...tp tak blh juga ajar selalu ikut kemahuan dia

sI tEDI said...

sokong ko ena, kalau bab2 makan ni mmg x sampai hati nak hampakan!~

Sidratul Muntaha said...

abis tuk mkn takper..
klu game?!
menan?!
no way!
no compromise!
eekke..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

azam tahun 2010
nak kurang kan melangkah ke KFC

heeheheh

hans said...

yups
biasalah tu
kalau bawa kadang2 tu tak per
jgn bila dia minta terus jer bawa
kadang2 kena jadi kejam sikit
kena latih anak supaya jgn selalu meminta

maaflah,saya memang tak kahwin lagi dan xpunya anak
tapi ini melalui pandangan saya melihat sekeliling

sorry kalau terkecil hati dgn komen ini

Suki Cida said...

sila marah ayen sbb dia dah hasut cida beli fon macam dia... wakakak...tapi masih dlm pencarian jugak... hehehe ena apa lagi... minta satu kat dia... kui kui kui... boleh pakat sama2 on line kat mana2...

Ena Qalinsya said...

anie
tula pasai anie, akk seabis molek takmo ikut ngt pe yg drang nak

tedi
amboi kooo... cam dah ade pengalaman jek :P

ida rahayu
tetapi kekadang akk kalah jugak huhuhu

yanie
erk! leh caya ke tu

hans
takkecik ati pun sbb mende yg btol so dun wory k bro ;)

kakngah said...

giler ko.. anak merengek nk mkn tak tunai kan.. xsampai hati hoccay!!~ ssh camne skali pun.. paling kuat pun.. lmbt ngan cpt jek..

Alimaz-Kembara Terasing said...

kita sama la ena....kalau anak2 mintak menan yang bukan2 tak layan...tapi kalau mintak nak mkn sure tak sampai ati nak tolak....