::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, January 1, 2010

Happy New Year


Epi New Year kengkawan
Kemana kowang sambut semalam?
Pe plak plan kowang coti2 ni..
Dah prepare 100% untuk anak2 yang bersekolah?
Harap2 sume dah ok..

Ape azam kowang plak tahun ni?
Azam aku tahun ni:
nak kuruihkan badan seramping mungkin ngehngehngeh..
bole ke ni?
Tahan ke ngan cobaan dan dugaan?
aduhaiii camne la ni...
nek fedap dah ni, sume baju tak muat, terpaksa selongkar baju2 lama yang besar2 plak huhuhu

anyway aku ucapkan
SELAMAT TAHUN BARU 2010
Moga tahun ni akan lagi mendatangkan kebaikan dalam idop kalian..
Aku sentiasa mendoakan untuk kawan2 aku..


post signature

7 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

aahhaakkss.. azam yg bagus.. teruskan usaha..
selamat thn baru tuk ko sekeluarga..

Nida said...

Ena...

Selamat tahun baru dan selamat menempuh cabaran dan dugaan baru..

p/s: Nida pulak berazam nak gemukkan sikit badan ni..ngehngehngeh

chamizah said...

huh..alif nnt nak masuk tadika..cha lak yg nebes.. heheh..leh ke anak aku tu nnt dok kt skolah tu..plan ari 1st, aku temankan..ari 2nd abah dia lak teman..ari2 sterusnye dia sndr la..heheh..tp dr gaye dia, mcm dh x sabo2 nk g skolah..ari2 tanye "ibu, bile abang nk g skolah tadika?".

ainhany said...

salam ena

salam ziarah dan selamat berazam. Muga besok beroleh kecemerlangan..yang mudah merancang tapi melaksanakan tu yg sukar...apapun saya juga mendoakan muga kita sama2 berusha utk mecapai target tersebut.
amin

[-suziey-] said...

p/s: nape xbole hr ahad kak? kami buat sabtu sbb ade blogger yg still working half day sabtu..ahad tu plk kami buat pagi so tht kalu jauh bole la balik ptg tu..sbb event ni stgh hari jek..paling lewat kol 12 dh wrapped up..mcm gath dulu pn half day je..n ade je blogger yg xleh stay smpai the end but its not a problm..as long as join n dpt jmpa kejap..hehe..hope akk can make it ye:)

PerantauSepi1306 said...

meriah sambu 2010 ;D apa pun semoga ena lebih sukse dan berbahagia di tahun ini...

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ena..pa habaq....pi mana lama sangat....cuti kaaa....