::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Sunday, January 31, 2010

Top Komentar

STICKY MODE

Hai ketemu semula...
Ok kali ni aku nak ase rajin nak bagi pezen tapi yg biasa2 ajorkkk..
Kowang jangan r expact aku bagi pezen besar2..best2 sebab memang pezen tu hanya biasa2 ajork n ikhlas dari aku sebab kowang rajin komen aku...
Ekceli aku wat contest ni last minit sebab bila aku skodeng blog2 orang banyak wat 'Top Komentar' ni di akhir tahun..
Yeahhh aku tau aku dah terlambat pun.. dah nak masuk bulan 2.. Nak wat camne, aku takde masa btol huhuhuhu tapi kownag still dapat pezen kan cuma aku nak mintak maaf la sebab wat mende ni last minit
Anyway TAHNIAH pada yang dapat..
Sape2 ase tak bagi aku alamat lagi..ase tak penah dapat pezen dari aku maka dengan itu sila2kan lah bagi aku alamat kowang kat email aku di
qaisya06@yahoo.com k...
Pezen lewat sket ye kowang, awal2 aku bagitau ni, jangan kowang serang plak aku..
Pezen dalam awal bulan 2 ye..harap bersabar menunggu...


post signature

11 luvbites:

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ena....hai saya pun nak wat gak la top comentar...tapi untuk bulan depan....bulan satu tak aci nanti tak fair....

Nida said...

Na... ni pezen untuk top berapa.. top ten ker?..hehehe

POSH76 said...

bessnyer dpt pezen hehe

**Bila Comel Jadi Comot** said...

alamak rugi plak last minute baru tau huhu :((

Ena Qalinsya said...

alimaz..
kalo camtu jgn lupa igtkan aku alimaz.. aku nk menang kat blog ko ekekeke

nida
utk TOP TEN la my dear hehehe

posh
hehe lama tak komen ko kan

comel
pasni sertai lg ye

atty's said...

yeah aku ade dlm carta..tq na..aku bz lately nie .

FIESYAH said...

ee..sukenye dpt pazen...tq kak

CuTeMiUt78 said...

uuiisshh.. tak kusangka.. nama aku tersenarai ranking pertama tu..
ni satu lagi kejutan yg aku terima..setelah sekian lama tak kunjung sini.. ahaaakkss.. anyway.. thank ya ena..
nampaknya.. kita bertukar hadiah la pas ni. sebab ko pun tersenarai utk top komentar bulan 12 kat blog aku

sI tEDI said...

nak lahh weyy

aku dah send..
ekekekekek

Diarihatiku1976 said...

sure nama i takde dalam senarai... ahahskss

Diarihatiku1976 said...

sure nama i takde dalam senarai... ahahskss