::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, February 22, 2010

Blogger's Family Day

UPDATES!!!!!!
LAGI 3HARI KOWANG....
AREA KUANTAN SAPE YANG NAK P, JOM LA KITER KONVOI..

memula segan nak p....tapi bila pk2 smula skali skalo pe salahnye join kan..mengeratkan silaturahim dan menambah kawan kan kan kan

so kowang, pe tunggu lagi tapi kena 'register' tau kat SINI nanti kalo tak register tak dapat doorgift, sendiri yg keciwa hehe hehe

Salam kowang...
aku nak habaq mai ni..
Jom la join blogger's family day ni ha..
Ikutkan aku segan gak almaklumla aku ni cuma insan kecik yang masih baru dalam dunia blogging ni dan yang sediada tu sume nya otai2 belaka..
Aku kompom mesti senyap jek sebab aku ni kan pemalu owangnye huhuhu..
Nak join aktiviti pun mesti tunggu orang tolak dulu, kalo idak kompom la melekat sebelah laki jek (dah sah2 takkan dapat 'blogger paling sporting' huhuhu) tapi takpela..aku nak join pun sebab nak makin ramai kenalan dari blogger2 ni..
Tapi yang jadi sadisnye, drang wat ari Ahad hmmmmm
Puas gak la aku pujuk my hubby pastu barula dia stuju nak p tapi dengan syarat, jangan bawak budak2 sebab takut drang letih nak skolah keesokan paginya..
Camne taknak bawak ni.. sebab budak2 jela penyeri majlis dan ngan budak2 gak la aku leh kaber pemalu aku ni ha adehhhh
Tengok r camne tapi yang pasti aku nak p gak tapi taktau r kot2 nak dekat tarikh aku jadi segan plak kan huhuhuhu
Kalo kowang nak join, habaq mai ek..leh p sama2...segan ni..
Kat bawah ni aku sertakan aktiviti drang..

Ni gambaq yang drang wat masa tahun lepas..
Siap masuk paper tau kowang..
glemer nyahhh ahaks..

Dan ni plak orang2 kuat dalam mengendalikan majlis ni..
drang ialah :
puan pengetua (cewah mcm kt skool jek..ekeke:p) =
[-suziey-] aka ibuaQeel
ajk pengurusan hadiah + goodies + media = ina momguess
ajk pengurusan sponsor & banner =
watie aka mummyaeesh
ajk pengurusan tetamu =
ayu aka sidratul muntaha

Majlis ni akan diadakan pada :
Date: 28 February 2010 (Ahad)
Time: 9am - 12pm
Venue: Taman Tasik Perdana, KL
Theme: U look BLUE
Concept: Potluck
Fees: FREE (nie penting ni ekekeke)

Nama2 yang akan join :

RSVP: 1) [-suziey-], 2) ina momguess, 3) ayu, 4) ahkak gonjeng, 5) watie aka mummyaeesh, 6) sweetdarling, 7) e-car nazrin, 8) intanurulfateha, 9) mummy esyraf, 10) mama niza aka hani, 11) oli, 12) mija, 13) cik jeela, 14) zh-ena, 15) as aka ibu_umairah 16) zana 17) zuraiwan 18) ieda-ayin 19) eliza 20) rina cutemiut 21) yen aka syeren 22) mamadamia aka haiza 23) mamalieyna 24) mama_umar 25) bonda 26) ibu ajim kimi 27) nurmala 28) mrs taj 29) ena qalinsya 30) alycia 31) mama tisya 32) elliya 33) el-zaffril 34) jajazuzu 35) riz 36) aleyn 37) mommy lyna 38) sal 39) atie 40) miela77 41) little mama 42) mummy-ayu 43) adief 44) tasya 45) ibuAni 46) ita 47) sarah 48) lina aka mummy fia 49) dira 50) ummi ryan 51) amylisa mama irfan 52) zazar mama aqil 53) daisy mama faris 54) aida mama harris

menu2 yang drang nak bawak (kowang kalo nak bawak pun leh :-
menu: rendang kerang, nasi impit, air mineral, kek batik, karipap sardin, cupcakes/cake, laksam, bubur kacang ijo, kuih muih

tentative selain MAKAN:
1) setiap blogger dikehendaki bw 1 hadiah utk sesi pertukaran hadiah sesama blogger
2) lucky draw for adults
3) games
4) amazing race
5) penyampaian hadiah kemenangan
6) pengagihan goodies to children & doorgift to bloggers
7) photography session - media invited ;)

setiap org akn pulang dgn hadiah selain 'exchange present'. kalau ade pihak2 or sesapa je yg bermurah hati nk SPONSOR anything..adalah sgt2 dialukan :)

utk breastfeed mom pn jgn risau..drang akan sediakan khemah utk mommies bf ur babies..nk landing2 pn bole..nk tukar pampers anak ke... :) so ape lagi..jom ramai2 meriahkan BLOGGER'S FAMILI DAY ni..korang ade masa 1 bln utk think n plan..tapi biasala kita hanya mampu merancang..Allah yg maha berkuasa menentukannya..insyaAllah..

kalo kowang berminat nak join, kowang drop nama dan link kowang kat
Pengetua Suziey ek dan kalo ase rajin tapi harap2 rajin la kan... nak gak drang ase air tangan kowang hehehe jgn lupe nyatakan skali menu utk dibawa..:)

post signature

7 luvbites:

Alimaz-Kembara Terasing said...

teringin nak ikut..tapi jauh la ena...

[-suziey-] said...

thanks ye sudi promote famili day ni:)

meh ler join..ala jgn malu2..bknnya sume kenal masing2..time ni la nk kenal kan..hehe..famili day ni stgh hari jek..xpela bawa anak2..ptg bole rehat kan :)

Farazila said...

uit betul ke ade nie...teringin juga nk jumpa...betul ke nie??

zue @ annaleeya said...

ena....

aku nak ikutla... nak join gak... tp 28hb tuh sepupu sbelah en hubby aku kawen kt jengka... huhuhu...

Nida said...

Ala Ena... kalau Nida kat Kuantan la ni boleh gak kita berkonvoi sama2.. tak ler segan sangat klu ada kawan ni..

zieha said...

wow...mesti happening teww,,ermm..
ena..ko pegi la..nanti leh lah ko organized kat blogger pantai timur plak..conform k.zieha join.

mama tisya said...

salam..nanti jumpa ahad ni ye

ada special offer

http://mamatisya.blogspot.com/2010/02/special-offer-only-for-today.html