::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, February 3, 2010

Big Apple

Kan aku dah kata banyak n3 makan kali ni...
Kali ni makan Big Apple plak, taktau nak pilih yangmana..
Yang pasti coklattt memanjang, muak pun ade rasa huhuhu

Air cappucino dia tak best langsung, pahit!!!
Rupanye beli air cappucino dapat satu plain donut..
Ok gak sebab manis.. Dapat percuma gak buku nota, cantekkkk

Cam adik badik tak?
Nie la anak sedara kazen aku...
Dah lama mengilang akhirnye bertemu jua...

Haaa....dak ni seperti biasa buat pangai..
Nak tau pasai pa...

Haa..pasai nak nek troli ni haa...
Aku yang gagah lagi bengang ni heret dia p cari troli...
Puas la gak cari troli siap kejo anak cina yang sebok nak cari tempat letak troli tu akhirnye barula tersenyum riannnng anak dara ku yang tak sah kalo tak wat hal ni ha huh!!!

Yang ni plak, nak gak dok dalam troli tapi sambil men games dalam hp..
Takut jek org rampas tp alhamdulillah..ok jekkk

post signature

2 luvbites:

atty's said...

hehehe..na..ko kena cilok satu troli tu bawak balik umah

Alimaz-Kembara Terasing said...

ena....sedap rrr nampak....nak satu.