::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, February 2, 2010

Berdua Lebih Baik


Berdua denganmu pasti lebih baik..
Ku yakini ituuu...

erk! bukan bermaksud aku tak ske bersama anak2 cuma tengok tempat r..
Kali ni aku singgah ke Giant nak beli barang sket dalam pada tu amik kesempatan makan la jap kan..
Kat Giant ni kalo anak2 aku ade, tak sah kalo taknek menan tu...
Kalo drang nak nek, sian sangat kena tunggu atau lebih ampeh lagi kena rebut kalo nak men..
Sian sangat so better takyah ajak drang datang sini..
Masa ni Kakak mana ek..
Adehhh camne leh lupa ingatan ni..
Nak wat camne kalo dah 2minggu baru nak publish so mana nak ingatkan huhuhu

Tapi yang pasti best woooooooooooo dok berdua2an..cam masa bercinta plak dolu ihiks..
Aku juz makan ABC (tak sedapp yarkkkk!!!) dan beli kek kat dalam Giant
Manakala hubby aku plak makan mee goreng ngan ayo gula kelapa laut yg kaler perang..
Bestla jugakkk

post signature


5 luvbites:

[-suziey-] said...

cewah..romantik:)

Alimaz-Kembara Terasing said...

bestkan sekali sekala dapat berdating berdua....

atty's said...

besh sekali sekala dating..

zue @ annaleeya said...

wahh..sonot nmpk dating bdua jer.. ena... ko kata nak diet, yg ko gi balun kek tu nape hah??? baik ko bg aku.. hehehehe....

Mummy Chubby said...

berdua mmg lbh baik...tapi cara mkn tuh xmcm berdua...hihihi...