::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, February 1, 2010

Dah besar

Wah dan besar baby Ibu skang ni...
Berat pun makin bertambah dan makin gebusss..
Cukup geram bila meligat tangan dan terutama tang pehanye, mak aiii bosa bonarrr...
Baby stiap kali menyusu bole jek tinggalkan camni sebab dia dah leh pegang tapi tak harap sangat r sebab nanti tengah isap2 dia leh men plak, tu yang wat botol susu tersasar ke tepi tu
Ibu dah tak larat nak dukung Baby so harapkan Bibik jela, nak wat camne kan..
Kudrat orang yang beranak ikut 'tingkap' ni memang tak banyak so kalo kowang ase taknak jadi cam aku, sila2lah cubakan diri beranak ikut saluran yang betol ek hehehehe

post signature

10 luvbites:

sI tEDI said...

dak dbeot tombam dah bosar.

ena.. esok dia dah besar bila baca blog ni bangga giler die tgk perkembangan dia dr sebelum lahir lagi!

Hanafiah said...

Grrrrrrrr...geramnya nengok pipi dia tu.. labuh sampai ke bahu..hehe. Nasib baik auntie jauh, kalau dekat dah lama kena cubit2 ngan auntie

p/s: rumah Nida sebelah Sempurna Resort.. klulah diriku ada di sana, boleh gak Ena lepak2 selepas puas bermandi2 di kolam resort tu..

Nida said...

Alamak Na.. lupa sign out cik abang punya google account ler.....

yg comment tadi dari Nida tau..hehe

Mummy Chubby said...

uishhh...! dah bape bln kak? tgk jari2 je dh geram...rasa nak gigit2 jer...!hihi

Farazila said...

hehhe...xpe bu...biar lah dia nk membesar...pas ni bu x payah la nk dukong lagi..coz dah boleh bertatih..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

comel..

jom join contest yana ok..

http://yanadzul.blogspot.com/2010/01/yanadzul-giveaway-win-aivee-emart-toy.html

Ena Qalinsya said...

tedi
a'ah tedi, baru aku terpk, itupun kalo blog ni tak 'ilang' la huhu

hanafiah
hah? sape plak ni? nama hanafiah tp bahsekan auntie..ooo Nida, mujur Nida btau awal2 ekekeke... lor sbelah ke? jom blk kuantan jom, leh jmp kat Sempurna Resort ahaks..

mummy chubby
baru 5bulan lbh dik.. akk pun nek geram ngn dia hehehe

farazila
erk! badan berat cpt bertatih ke?

yana
ok yana, nnt akk joinn

Anie said...

sungguh lah bolat...time mcm nih lah tgh geram2

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ena...sat nya dia dah besaq...

sweetfiza said...

wah...dah pndai pegang btol yer ..
sama cam dania gak ler ...kena pantau ...hehehe ...
sbb dia pgang bkan btul2 pun...sesuka hati dia je lepas ...tu yg tersasar tu ....ahahah...