::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Saturday, February 27, 2010

Taman Tasik Titiwangsa

Hehehehe akhirnye kesini..
banyak pilihan untuk dimain dan free of charge!!! itu paling penting ekekek
disebabkan kitaorang sampai pun dalam kul 5 so tak sempat la nak men yang kayuh kat tasik tu...
Nak nek keta kuda tu pun puas kejar tapi tak sempat gak...
Nek kuda bole tapi kanak2 jek n sedia maklum anak2 aku kan penakot so tak dapat la nikmatinye...

hmmmmm luas giler playground diaa..
Kalo aku jadi dak2 pun tak tau nak men mana satu..
Anak2 aku pun sampai kucar kacir p sana sini sebab nak merasa belaka..
cuaca? jangan cakap r, punyela panas terik, sian bebudak..
Pe salahnye drang ni wat bumbung kain tu ke atau cari r inisiatif agar dak2 men dalam keadaan yang selesa.. Ni panas terik!! bagi bebudak tu dia tak pk, yang drang tau nak men jek tapi kita sebagai ibubapa drang ase sian sesangat...
Nak taknak terpaksa je bagi drang men..

terpancar kegembiraan dalam muka drang walaupun berpeluh seluruh badan...
hmmmmmmmmmmmmmm...
Takpela sayang, janji hepi k..
kalo demam, Ibu bawak ke klinik jek...

'penjaga' tetap drang, kakak sepupunye tapi banyak tol impian tak menjadi kenyataan kan Sarah disebabkan anak2 mak ina yang penakot hehehehe tapi merasa gak la nek kuda kan kan kan... siap wat video lagi tu... mak ina nak letak dalam YouTube la hahahaha.....

tengah anak2 men, si Ibu dan Abah sempat lagik berposing ala2 orang buta wakakakaka
Sian aku, hanya mampu plok tiang jek hukhukhuk...


post signature


3 luvbites:

Nida said...

Awat tak peluk cik abang tu, peluk tiang watpe.. tiang tu takde perasaan..hehe

Diarihatiku1976 said...

dolu masa bujang2 selalu datang sini.. now... lama dah tak sampai sini

Dj Epoi said...

Entry Tasik Titiwangsa SUDAH!!
Entry Tasik Perdana jer belum ....heheheheh

Sis Gua already followwwwwwwww!!!