::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, February 2, 2010

Parcel!Parcel!


Hoyeeeeeeeeeeeeeeee
Novel alaf21 CINTA 365hari aku dah sampai..
Sampai jek posmen tu bila bos aku tengok parcel, awal2 bos aku sound 'kalo parcel ni mesti yang Ena punye' muahahaha tepat bos! 10 markah buat bos ahaks..
eh! ekceli bukan parcel ni ha..sebab parcel kali ni sampai ke opis lama aku..
Aku ase alaf21 tak update alamat baru aku, tu pasai dia still anto kat alamat lama sedangkan aku dah bagi alamat baru dah pun..
Novel ni la yang aku dok hint2 drang lambat sampai walhal gamaknye dah lama sampai kat opis lama..
Mintak maaf ek Alaf21..
Pasni anto kat alamat baru ye..


post signature

2 luvbites:

Nida (maaf gambar profile baru sahaja ditukar dari salji ke raya...hehe) said...

Salam Na..

Biar jadi ulat buku, jangan jadi ulat bulu..hehe..

Teruskan minat membaca... :)

Emy Omar said...

Dapat parcel lagi..beli novel baru lagi la ye..bestnye la..