::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, February 3, 2010

Sudah2la tu.........

alahaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
banyaknye ase nak luah tapi kang takut plak jadi isu so itu jela mampu ku katakan...
yarkkkkkkkkkkkkkkkkkk harrrkkktuiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!


post signature

10 luvbites:

jalilah_jy said...

ahaaa la ena kang silap komen depa saman kita lakkk..mana nak cekauuu...la ni dunia men saman2 jer..sbb ekonomoney... meleset..tanpa wet sapa la kita..dan sapa la wet tanpa kita.....akak kalu ada jer dia lakun..ceta best jadi kelammm... contoh cinta balkis tuu last sekali muka dia tak dak..akak tangkap nagis habisss..ni nak kena saman tak?? komen geni2??? aku nak bayau cam mana.. tak ade pengkomen maka drama tak akan mantooopppp tak gitu..???

Ena Qalinsya said...

wakakakak akak..dlm takut2 tu berjela2 gak komen ek...
mulanye ena taip byk la jugak alik2 padan n isi camtu jek.. takut gak wooooo ekekekke

Emy Omar said...

aah la..kita pun sama..mak aiii nak muntah ijo lak rasanye..sudah2 la tu wei..meluat doh teman nengok nye..

zue @ annaleeya said...

ena,
aku smbung ckit lg...
harkkkkkktuiiiiiiiiiiiii...........

dlu x ngaku sgt.... skang nih... sdiri mau ingatla... hangin aku tau ena...

NJ said...

ka N x sukerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dia ni sejak sebabkan suami isteri bercerai..perampas suami org.. ishhh x patut ar...

mcm dah x de laki bujang je nak kat dia kot...alamak kena saman ker akak?????lagi x de wet nak bayo ni...

Sidratul Muntaha said...

adeiiii
camner nak komen?!!
TEETTTTTTTTTTTTTTT!!!
malas mahu komen.
yg skunk..usha jer..tgk camner...
what's comes around going back around.
what you give ,you get back.
takleh ckp manyak - manyak.
nanti kena saman!!!

Nida said...

Harktuiiiiii sama... Nida pun meluat dengan cerita2 macam ni..


p/s: simpati pada mangsa keadaan, terutama anak2 mangsa cerai berai ni

Farazila said...

tak baik mengata orang....dia ade hati dan perasaan utk berkongsi dgn sesiapa pun....

satu ayat kita keluar kat dia...mne taw 20 ayat kene kat kita..jaga2 kita ada anak...ingat tue...

Diarihatiku1976 said...

hahahah setuju.. aku setuju....

atty's said...

kawin je ..lah ..payah bebenor..