::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Saturday, February 6, 2010

Ske pezen tp malas

Adehhhhh sape yang tak ske prezie kan, sume orang ske..
Wat plak masuk contest dan menang, posmen anto kat opis, time tu ase cam 'gong' jek sebab dapat parcel besar2 kan ahaks...
tapi permasalahan skang
nape aku ase malasssss sesangat nak masuk contest ni...
walaupun kekadang mende tu snenag jek, juz jd follower then after that juz copy paste banner tu ke sidebar tapi tupun aseee malaaaaaaaaaasssss sangattt
nape ni wehhh
kalo ko camni, camne nak dpt prezie..
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dimana ilangnye kesronokan menjoin contest ni huhuhuhu
jeles aku tengok ade sesetengah blogger, stiap contest ade jek dia masuk, punyela nak bg sokongan ke kawan2 tapi aku bukan tak join sebab takmo bg sokongan tau tapi aku btol2 malasss sesangat..
Tak tau nape huhuhuhu

post signature

5 luvbites:

sI tEDI said...

ha ha ha.

byk wey contest2 baby pun ada.. sebbaik aku x de anak.. ekekekek..

masuk 2-3 contest kucen jek.. sebbaik menang 1.. ekekekeke

Emy Omar said...

Sama la kita..kita pun maleh gak..tapi nak gak hadiah

Nida said...

Salam Na..

Samalah macam Nida... Nida lagi dahsyat, baru nak belek2 contest ni.. dah kena sound dengan cik abang "sudah2 ler tu".. tension betul :(

Farazila said...

erm...klu mcm tue..

pe kata akk wat kontes..sy yg rajin ni join kontes akk...
hihihihi

Alimaz-Kembara Terasing said...

sama la kita tak brapa nak minat masuk kontest...setakat teka2 gitu bleh la...