::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, February 1, 2010

Sempurna Resort

Okey, ni citer yg dah terlalu basi tapi aku tepek gak..
2 minggu lepas p Sempurna Resort yang ade kolam tu..

Sblom masuk kena posing ngade dulu
Adehhh gemuknye lahai, bila nak tron berat badan ni huhuhu


pada mulanye ingat nak join skali mandi ngan drang..
Sampai jek sana dalam kul 5.45ptg alik2 dak tu kata ari Sabtu tutup kul 6ptg..
lahaiiiiii lagik 15minit jek..
Try pujuk drang datang esok pagi jek tp drang takmo, tak kira r dapat mandi 15minit pun so aku malas la nak join, Abahnye je la yang terpaksa join sebab nak jaga keselamatan anak2..

Ade gak dalam 5...6orang yang datang terpaksa balik smula..
Yang sedey dengar raungan dak2 yang nak mandi tu la...

Layan jek gambar2 drang ek..
Sila abaikan keseksian Abahnye hehehe puas ati walaupun tak bape 100% tapi okla kan..
Adehhhh rugi plak tak bawak laptop ke atau novel, kalo idak leh memblogging or membaca..
Takpela, coci mata jek la...


post signature

6 luvbites:

atty's said...

SONOK NYA MANDI MANDA. .KALO FIR ..JUMPA AIR NI .MAU TAK NAIK2..

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ena...bestnya cuti2.....

zue @ annaleeya said...

aku nak gak bwk anak2 gi ctu.. tp mggu ni nak blik kg lak... ena, klu ari ahad tutup kol bape yer?

jalilah_jy said...

kat mana ni ena??? sabah ker?? bila p?? akak tak baca habis ker??/ awat demok sgt ??hehehe jom joging mesti turuish sikit nanti...akak pong dah demok juga la ni 60kg oooo hehehe

Ena Qalinsya said...

atty
dak2 ni memula takut, lama2 dia takmo la balik huhuhu

alimaz
mana de coti alimaz, weken day jek

zue
cuma ari jumaat dan sabtu jek dia tutup kul 6, selain tu dia tutup kul 7 zue..

jalilah
pe yg akk merepek ni.. sjak bile plak org p Sabah ni.. ni kat kuantan r kak.. nak wat camne, ati tengah hepi dan senang, tu yg gemuk tu hahahaha

jalilah_jy said...

ooo bagus gituuusss semua ada dikuatan...leh kami g nanti nanti nak p gambang mandi mandaaaa and tido situ kot... huahaua..