::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, February 4, 2010

Oder kain pasang

Ermmm akhir2 ni aku ske skodeng kain2 pasang malah dalam pada tu aku skodeng gak mainan baby cuma masih mahal lagi so aku nak ngat ade blog yang jual mainan baby yang ok-ok ajorkkk reganye ihiks... masih dalam skodengan...

Ok dalam aku skodeng blog owang ni blog owang tu, aku terjumpa blog Mummy Chubby.. bila skodeng dan trus skodeng, aku jumpa yang aku berkenan..

Laluuuuuuuuuu aku telah mengorder 4 pasang ken ni ha...
Pada pandangan mata aku ok jek ken ni tapi tak tau la kowang kan...
Murah jek kowang, kalo kowang ase nak p la skodeng blog mummy chubby pasti kowang akan berpuas ati...
Masa ni oder ari Khamis dan bila aku sms mummy, dia aprooved bayaran aku then dia kata ari Sabtu nanti ade kain baru..
Takyah tunggu ari Sabtu, Jumaat malam tu aku skodeng pun dah ade so........................

aku oder lagikkkkk hehehehhe
moga mummy tak bosan ngan oder akak ni ha...
Sronok sebab dah la lawo pastu murah2 plak tu...

Mummy baru lagi dalam bidang jualan ken pasang ni tau so tak banyak la lagik kain2 pasang yang dia jual..

Tak sabarrrr nak tunggu baju dah siap hikhikhik..

post signature

5 luvbites:

Nida said...

Memang cantiklah... Nida pun berkenan.. Apalgi, buatlah baju kurung Pahang..hehe

Diarihatiku1976 said...

lawo baju-baju ni... saya pun nak skodeng kain kat blog dia ler...

Farazila said...

corak kain yg bawah sekali tu cantikkk

Lina said...

ohhh aku g kat blog mummychubby tu yg cantik2 dah abih ko borong ek

Alimaz-Kembara Terasing said...

hat biru tu lawaaa.....nanti nak order gak la...