::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, September 25, 2009

Blogging without picture

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aku dah takle nak jadi blogger yang tegar sebab Memory Card aku rosak...
Mayb kena virus di laptop kot uhuks..
Ampeh tol la.. banyak sungguh bahan2 n3 aku nak masukkan dalam blog alik2 tak kesampaian huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Nak salahkan laptop pun takle gak..silap aku sbenonye sebab tak penah nak scan dulu sblom guna huhuhuhu
Camne ni? takkan nak wat n3 tanpa gambo2, tak bestnye asik membaca je kan..
Tapi wat masa ni aku terpaksa buat n3 menaip je la... takle nak letak gambar ek kengkawan..
Tapi sayang tol la...sume yang dalam memory card tu sume best2 punye gambo dan MP3..
Rasa rugi sesangat uhuks...
Ade tak cara len tak selain format smula memory card tu smula ek...
Kalo kowang tau, bitau aku ye...


post signature

1 luvbites:

Naz-Segalanya disini said...

siannya ena..bersabar lah..naz tak tau caranya