::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, September 16, 2009

Tak bosan

Sesape yang ade Astro mesti rajin tengok JANGAN LUPA LIRIK kan...
AKu pun tengok r sejak ade Astro ni ihiks..
Astro kan rajin tunjuk sesuatu cite berulang2 kali sampai nak termuntah2 kita dibuatnye kan..
Tapi bile dia tunjukkan peserta Nana ni dalam Jangan Lupa Lirik.. alaaa yang menang 100,000,00 ribu tu la... siyes! aku tak bosan pun..
tapi bile tengok dia gedik semacam kekadang nyampah gak...

pssttttt kowang pasan tak?
naper kaler biru jek belaka gambar2 TV tu..
Tu bukan salah henpon aku tau, tu pasai TV tu la...
Dulu abis kaler, dah isi smula..kena charge sratus lebih..
Nie dia bertukar kaler biru plak huh'
Cam tetau je aku ngan hubby dah lama idamkan TV Plasma huhuhu
Moga dapatla TV raya tahun ni ahaks..


post signature


4 luvbites:

atty's said...

nak beli tb baru ek..

Ayen said...

InsyaAllah akan dapat cume x pasti sebelum raye ke lepas raye,hehe...

Farasela said...

ooo...akak pon suker tgk Jgn Lupa Lirik ye...sayer pon suker tp x follow btul2...tgk ulangan je slalu...tang minah yg akak tgk tu, dia mmg best...suara pon not bad...tp biler dia start dpt rm25,000 tu, dia cam gediks sikek...tp sayer tabik sikek dia sbb walaupon dia seksi seksa, ada aznil tanya nk watpe ngan duit tu, Dia ckp nk bw family g Haji...Syukur Alhamdulillah...

Lina said...

pegi survey tv ari tu jd beli ker tv baru, aku nak g umah ko raya ni hehehe