::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, September 1, 2009

Thanx tED| & Fiza

Ermmmm...tak silap aku seari atau 2ari aku kuar dari wad, aku dapat kad ni dari posmen...

uiks.... tak penah hayat aku dapat kad sempena lahirkan anak ni..
Sape plak yang romantik d'amor kasi aku kad ni...

lahaaaaaaaaaaaaaaiii si tED upanye...
thanx tED tapi ko jangan wat camni lagi, syahdu aku woiii.. ase nak p jek Bandar Melaka Bersejarah tu cari ko n plok ko huhuhuhu
cayunk ko tED tapi lenkali selitkan skali pezen untuk baby aku ek muahahahaha

Dan pada 28/8 aku dapat surat lagik..
Cam ade barang jek dalam surat ni...
Anak2 aku sume excited tapi aku dah tau sape yang kasi sebab kat luar sampul surat tu dah terpampang nama dan alamatnye lagi..
Thanx fiza... buat susah2 jek... tapi akak ske ahaks...

waaaaaaa so cuteee...
siap tampal lagi muka Baby tu...

tenkiu fiza cayunkkkk

tadaaaaaaaa baju untuk Baby..
Fiza nak tau pe yang Kakak cakap?
'Lor baju lagi ke Ibu? Kenapa kawan Ibu tak bagi adiah lain, asik bajuuu jek untuk Baby, cubala bagi kicap ke nasi ke ayam ke'
wakakakaka Akak punyela tergelak besau tau dik, mujur tak terburai isi prot ni ekekeke..
orang len yang kasi pezen utk Baby, drang plak yang sebok mengomen nye.. macam2 drang ni hahahaha

Anyway thanx ye Mama tED n Mama Fiza ihiks

post signature

6 luvbites:

Lina said...

kembang2 idung baby elin ucap tima kasih hahaha

sI tEDI said...

ceh!! senyuman anak kau tu tak menahan.... ekekekekeke


Anyway.. thanks juag jadi kawan aku..
sob sob sob..

ekekekekek

atty's said...

alor..senyum babynya dpt diah ...

MAMADANISH78 said...

mmg terharu kan bila kita dapat sesuatu yg kita tak penah nak jangka..wah..spesel betol kad tu..
ala...comelnya baby senyum lagi...:)
sorilah..lama gak mamaD tak komen blog ena ni..mamaD tgh prepare g inteview ecosway ni..
kalau ena nk jd ahli cosway..leh la join ngn mamaD ye..:)

Razana said...

cutenye baby ko senyum....
sori ar na tak dpt dtg umah lawat baby n maknye. bln pose ni cbuk ar. ari cuti asik blk kg.

Farazila said...

akk....
dah kuar baby ker....
wah tahniah...

chumel..