::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, September 2, 2009

Kakak berjaya poser!

Alhamdulillah....
Kakak berjaya poser seari di ari ke-8 Ramadhan..
Ikutkan memang segan gak kat kawan2 aku sebab anak2 drang yang seusia Kakak berpose penuh tapi Kakak baru seari berjaya poser...
Ekceli Kakak memang try berpose tapi sampai kul 12 lebih jek.. pastu tak tahan ngan godaan Adik, tu pasai kekadang tu dia lupa dia berpose...
Lagipun Kakak tak bersahur, tu yang aku tak paksa sangat kalo dia tak larat
Dia berbuka bukan nak makan nasi atau pape pun, kekadang dia lupa n termakan vitamin la, sugus la, mende2 makanan yang kecik2..tu yang kekadang tu ralat tu tapi takpela, mula2...
Ikutkan Ibu dia masa kecik lagi truk muahahaha
Nasi goreng jek yang di request masa dia nak berbuka poser..
Ibu punye la ingat dia mintak KFC ke..McD ke..Pizza ke.. leh la Ibu menompang muahahaha
tak kadar diri tu tengah berpantang ahaks...
okey la tu kan, save bajet tapi sket je dia makan..

Bab doa berbuka pose dan makan memang dah dihafal kat molot.. Ibu pun leh kalah ahaks...
So marila kita berbuka bersama2..
Moga pasni Kakak boleh berpose lagi kalo idak malu la kat kawan2 Kakak ihiks...


3 luvbites:

Amna Faqiha said...

tAhnIah buat kakak brjaya pose..apa2 pun kena cuba kan..Ena kenalah bg support supaya kakak lbh tabah..hehehhe

neezareef said...

tahniah kakak

bagus arr kakak pose yelah ibu x poser kan..ihihihi

jalilah_jy said...

tahniah kakakkkkk sbb dah jadi 2 kakak kpd 2 adik..contoh la katakan..kak jihah darjah 2 baru ajar posa..sbb kesiannn tgok shafiqah makan nanti dia terliur... tapi ann 5 thn ddah penuh
anak drjah 4 ada tertinggal juga..hehehehe...