::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, September 17, 2009

Muffin Day's

Ceh poyo jek tajuk n3...
Ekceli memang diikutkan dah stop nak memasak ni, banyak kroje lagi yang perlu dibuat...
Paling utama kroje menetek anak dara ku yang terakhir tu huh kekadang wat ati hangin jek...
Bagi puting takmo, ade gak aku kerat puting aku letak kat molot dia wakakaka
tapi huhuhu cacat la plak aku nnt uhuks..

Tetiba plak Adik request nak kek.. aku tau dia cuma nak makan krim kek jek..
Tapi dari beli dan membazir..lebih baik aku wat sendiri kan..
Gpun dah lama aku nak cuba wat Muffin..dulu penah wat tapi tak jadi.. tak nek pong huhuhu

tadaaaaaaaaaaaaaa...
Haaa kali ni menjadi cuma keras sket, tak selembut Baby Johnson ahaks...
Maybe tiapkali aku putar, aku men benti..benti..tak wat cepat almaklumla banyak tol gangguan..
Asalkan menjadi dan sedap, udah le..
Disebabkan aku berposer (wehhh aku dah leh poser..tak perlu ganti sblolan pose weh ekekee)
so aku nak suh orang yang tak berpose try muffin aku

Sapekah owang itu?
Mari kita lihat...........................
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
heheh Kakak tak pocer...
Memula nak marah gak sebab dia bagi alasan terminum la ape la...slalu camtu la..
Kalo mintak tak kasi so better wat batal poser n wat ayat TER kan...
Cerdik dak2 zaman skang ni kan...
Tapi disebabkan Abahnye dah pesal kalo Kakak mintak minum/makan, bagi jela sebab bile waktu berbuka..Kakak hanya makan sket jek nasi...dalam sparuh.. tu pun kadang2 tak abis.. Pastu dah tak makan dah.. Paling kurang pun dia mintak susu jek...
Sahur plak, kitaorang juz bagi dia minum susu je... so sian la plak..
Kakak bole sangat berpose sebab dia bukan makan pun cuma banyak minum air la sebab dia rajin terloncat2 ngan Adik dia...
Takpela...atleast Kakak dah blajar erti berlapar kan...

Ok.. Chef Kakak kata 'sedap bu'..
Leh caya ke ni? ke ayat jaga ati Ibu ni..
Pas berbuka, alhamdulillah memang ok la.. tak la sesedap 1st kless kan.. tapi stakat anak tekak aku ok la.....


post signature


3 luvbites:

Lina said...

ko klu nak suh rasa anak aku mmg terer... mmg dia bgtau jujur n ikhlas punya hehehe

sI tEDI said...

ekekek chef kakak x pose ek..? anak paling jujur. kalau sedap kata dia sedaplah..
selamat hari raya ena!

atty's said...

rajin ko na..ade umah kosong tak sebelah umah ko..

dua tiga kucing berlari,
berebutkan si ikan patin,
selamat hari raya aidilfiri,
maaf zahir dan batin.