::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, September 7, 2009

Terpaksa

huhuhuhu kowang nampak tak pe yang anak dara aku sembunyikan tu?
Terpaksa bebs..bukan nak mengajar..
Kroje anak dara aku ni nak bergayut jek, Ibu plak sebok nak melawokan umah dan layan mood memasak, bila anak dara ni asik ek..ek...ek.. jadi takle aku nak wat kroje ngan tenang...
Alik2 aku 'arahkan' hubby aku cari puting yang lembut..
Tak tau rlembut ke idak, pada jari aku lembut r tapi pada molot dia, tak tau r...
pandai lak tu pegang puting ihiks..

Ekceli kowang jangan tertipu ngan gambar2 berkenaan..
Dari si Kakak sampai si Adik dan begitu juga si Baby, memang aku slalu ngat beli puting tapi alhamdulillah memang drang takmo...
Puas aku menjolok2 ke molotnye tapi ditolak2nye smula ngan lidah dia..
Kekadang tu masa nak sumbat tu, dia siap buat muka nak muntah lagi hahaha kelako tol..
Aku idakla kekal puting tu cuma nak sumbat time aku dah bagi dia kenyang2 minum susu tapi dia dok mintak lagi, bile dah ade dlm molot trus tido.. tu namanye nak bergayut bukan nak nyotnyot huhuhu..
Mujur tak beli puting mahal, kalo idak memang bazir gile...
Si Kakak dan si Adik ske ngat 'membuli' Baby dengan menyumbatkan puting dalam molot Baby, pantang dengar Baby merengek, trus disumbatnye aduhaaaaaaiiii..



post signature

5 luvbites:

ibu_umairah said...

nampak sedappp je..yummy

jalilah_jy said...

habis sebijik muka abah diaaaaa...hitam manis idung tinggiiii... sah mmg anak ayah bukan anak ibuuuu heheheh

HASNAH said...

Biasa la tu Ena..kejap lg nak g keje..senangkan...

Lina said...

aku pun ari tu beli puting ke bb aku tp langsung dia xnak, masuk jap pas tu dia luihkan

Farasela said...

mmg sumer baby skang kuat nyusu le rasanyer...Naylie pon camtu...sayer sumbat gak ngan puting kekadang...nk2 time tdo mlm...Naylie nie x cukup2 menyusu...sayer bg puting...asal ada bende hisap, dia tdo le...sayer x nyusu bdn langsung...mmg botol jerk...2 2 anak sayer camtu...