::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, September 1, 2009

Set Bersalin LEESA

Ekceli masa aku banakkan Kakak, aku ade beli Amway punye set bersalin tapi mengenangkan aku banak belah so aku jual smula set bersalin tu dan masa banakkan Adik plak, memang aku tak beli langsung.. Kali ni aku btol2 nak jaga badan wat plak orang kata ade set bersalin untuk orang yang belah dan kebetolan plak dak opis aku ade jual.. Dulu dia jual aku jual mahal tapi skang mulala mencari2, mujur ade lagi ekekeke tapi ok gak aku beli lewat sebab harga tron n murah sesangat muahahahaha
Tapi ni pun aku tak guna lagi sebab takut mudarat kat Baby kan.. Ikutkan LEESA ni kata hari keempat tapi aku ase genap sbulan baru aku stat kot..
InsyaAllahhhhh

Nie la mende alahnye..siap ade bag lagi..
Ikutkan harganye RM350 tapi aku dapat RM100 jek ahaks...

Ni tunku..ade dua plak tu..
Tang mana aku nak tunku, aku taktau r tapi tunku tetap tunku ekekeke

Nie plak bengkung
aku tak bukak pun lagi besar mana bengkung ni..
mudah2an sama saiz ngan aku ahaks

nie plak teh pahit Cotet Emas
Mak aiiii aku leh minum ke tak ni...
harap2 bole la ek...huhuhuhu

nie plak krim2 untuk pecah lemak..
Aku penah beli Ginger Cream tu.. fuhhhhh dia punye panaassss dan bahanggg..ase nak pecah peha asenya, bukan pecah lemak lagi uhuks...

Nie plak minyak Telon untuk Baby tapi disebabkan aku pakai Minyak Kanggaroo tu so aku simpanla dulu minyak ni

Haaa ni la pil haruan yang aku makan tu...
pas sebulan leh la makan smula dan sume set bersalin ni aku stat setelah sbulan berpantang..
Mudah2an aku kuat AMIN...
bukan kuat makan tapi kuat untuk guna belaka yang ade dalam Set Bersalin ni la ekekeke


post signature


6 luvbites:

MaMaMiE said...

Salam Ena,

Selamat menempuh temph berpantang, harus ler hang selim melim lepas ni ena. Take goooood care dear.

ima shhs said...

weh ena... aku masa pantang bersalin dulu makan anak ikan haruan idup2... ko tak cuba suh hubby ko carik ker... pastu ikan haruan yg beso tuh lurut dianyer lendir n sapu kat tmpt belah...cepat nore elok kesan tuh...try rr weh...

Razana said...

salam... na tunku tu ko bleh guna skang ni. tunku je kat belakang bdn,kaki atau mane2 bhgn yg rase lenguh. tunku tu kene kukus dulu kan? klu tak silap ar. betul kata ima shhs mkn anak ikan haruan idup2. cepat elok.. Guna straw tak le rase geli sgt..

Razana said...

salam... na tunku tu ko bleh guna skang ni. tunku je kat belakang bdn,kaki atau mane2 bhgn yg rase lenguh. tunku tu kene kukus dulu kan? klu tak silap ar. betul kata ima shhs mkn anak ikan haruan idup2. cepat elok.. Guna straw tak le rase geli sgt..

Amna Faqiha said...

selamat berpantang..untungya Ena dpt murahhh tu reganya..huhu

Lina said...

guna jgn x guna... eh aku x dpt beg pun nak kena arif ni... ena bengkung tu beso aku pakai kena lipat lak