::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, September 15, 2009

Langgar Pantang

Hmmmm meh aku buat pengakuan terbuka..
Aku akui..pantang kali ni aku terlalu banyak langgar pantang...
Pe jua pantang aku langgar tapi aku langgar bersebab..
Cam aku kuar bawak Baby ke Courts Mammoth pd ari ke-10 aku berpantang..
Bukan sengaja, kebetolan aku bawak Baby ke klinik sebab sakit kunen dia tu, alang2 dah kuar trus p Courst sebab TV aku dah tuko kaler biru, sakit mata woooo...
Pas pada tu, aku banyak kuar dan aku akui memang silap aku yangmana sblom aku banak, aku tak prepare awal2 persiapan drang..bile dalam pantang baru tersedar yang drang tak siap pape lagi.. stakat diri kita no hal tapi bila budak2 ni sian la plak kan...
Wat plak kat skolah Kakak, kawan2 dah cite beli kasut raya Barbie la.. kasut raya Tom n Jerry la so dia pun bunyila kat kite..
Kalo hubby aku leh settle sume, okla jugak ni masalahnye dia memang leh jek settle cuma dia takut ape pilihan dia nanti, aku tak stuju plak..
Hubby aku ni lembut sket ngan anak2.. pe yang anak2 nak sume dia ok jek tapi aku plak kalo tak sedap mata memandang, memang aku pujuk kaw2 amik yang elok kan..
Baby plak terpaksa bawak sebab dia masih menyusu badan malah mak plak uzur so takle nak jaga Baby.. terpaksa bebs....
Tang makan lagi la langgar huhuhu...dahla tak le makan jamu sebab Baby panas so taram jek la pe yang ade depan mata..
Takut..takutla jugak tapi moga2 takde pape..
AMIN


post signature

3 luvbites:

atty's said...

apa2 pun jaga diri tau ..ena.
di sini aku nak mengambil kesempatan .ingin memohon maaf andai aku ade menyakitkan ati ko ye..maafkan aku selama kita berkawan nie tau

Lina said...

lorr ari ke-10 ko dah bw bb ko g sopink... ena... ena... tp nak wat camne ek ko xde org nak jg... bb aku mmg xleh kuar time pantang nih mertua aku langsung x bg... aku je yg dah kuar itupun lepas sebulan pantang... harap2 xde pepe la ko

Farasela said...

ha'a le...langgar pantang...slumber je..jahitan ok ke?