::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, March 16, 2010

Alkisah ex boipren..


Memula dulu nak mintak keizinan dengan hubby ku yang tersayang r sebab nak mencuit tentang ex boipren ni kan..
B, izinkan ye hehehehehe
Ekceli ni bukan nak mengimbas maupun mengimbau kenangan lama cuma nak luahkan ape yang aku rasa tak bape btol jek..

Alkisahhhh pertama

Baru2 ni aku ade wat satu permohonan cerai yangmana si istri memohon cerai kononnye tak persefahaman tapi sebenonye si istri nampak si suami men di atas sofa di rumah sendiri ngan pompuan len..
Bila dibaca2, dijenguk2, ditengok2...
opsss sblom tu kawan opis aku dah kata yang si istri tu adalah bekas kawan baik dia masa kat skolah dulu tapi skang ni dah tak kontek malah masa kawan dia datang pun dia wat dek jek..
dan sambung kisah semula, bila tengok nama si suaminye, terkejut jugak aku dalam pada tu rasa cam musykil jek.. 'btol ke dia ni?' 'ke nama sama' bila tengok muka dalam ic memang len kowang nak tau..............
ish..ish..ish...
diala ex boipren ai masa darjah 3 auwwww
ye ai taw i gatei sesangat masa tu auwww ekekeke
dulu masa darjah 3 memang renek jek tak sangka bila dah besar ni panjang jugak orgnye hehehe tapi masa dia datang tu memang aku tak cara langsung r sebab tak kenai..kenai pun atas nama jek.. tapi mujur jugakkan, kalo la aku ngan dia jadi ish..ish..ish..sian aku muda2 dah jadi janda pastu menyaksikan plak men ngan betina len dalam umah sendiri plak tu ish ish ish... itu alkisah pertama..

Alkisah kedua..

ex-boipren aku masa tingkatan 1..
yeee ai mengaku i memang masa skolah dulu gatei bebeno ekekeke

ekceli sampai skang kitaorang masih kontek dan berjumpa..
Aku kenal family dia begitu jugak dia kenal family aku.. tapi yang menyampah sesangat, dia ske sangat ngutuk laki aku macam2 (belakang laki aku le, depan dia wat baik plak) dia buat cam la mak aku ni ske bebeno kat dia dan mak aku tak bape ske ke laki aku.. dia slalu sangat kata ke aku yang laki aku ni ade pompuan len la..jenis camni la jenis camtu la.. aku malas jek nak layan dia ni.. kang jawab lebih2 mengajuk.. tak kisah r mengajuk tu sebab aku tak rugi satu sen pun kalo dia majuk cuma bila aku pk balik, biar r ape yg dia nak cakap yang pasti aku kenal ati budi laki aku sendiri.. aku tau camne laki aku dan begitu juga laki aku tau aku camne biar r segala fitnah dia tu membuatkan laki aku lagggiiiii banyak pahala..
cuma kekadang kata2 dia tu btol2 wat aku bengang.. dia wat cam dia jek bagus!! dia jek perfect!! dan laki aku ni tak reti sume tu
HAMJADAH TOLL!!!!!!

moga hubby aku malah aku jugak akan trus bersabar dengan kawan2 sekeliling yang dengki dengan kebahagiaan yang aku kecapi skang


post signature

11 luvbites:

Ayen Giggs said...

Die masih lagi ade ati ngan u kot....

Ena Qalinsya said...

ayen
mayb la kot tp nak buek camno, ati den hanya milik my luvly hubby jek ihiks...

Mummy Chubby said...

entry berhantu...kalo wat entry nih, mmg sebulan ar muncung hubby Mummy...adoiii...yg lps tu dah la kan...

ita cutevirus said...

aaarrrgghhh!!! persetankan dengan sume kate²nyer itew...

huhuhuhu... siot je 2² mamat tuh.. ena ade brape byk boipren?? huhuhu... very the play la u nie..

Nida said...

Kes pertama tu macam ada iras kes kawan Nidalah... dulu laki dia sekolah kat Sri Mahkota, pastu main ngan betina lain gak... si lelaki tu sebelum ni kerja kat IKIP klu tak silap la.... kesian kawan Nida tu, muda2 dah kena jadi janda anak dua :(.


Ada hikmahnya Ena tak jadi bini dia.. klu tak merana seumur hidup..

firahadifa said...

huhu.. macam2 jenis manusia kat dunia nie..

Suki Cida said...

erm dia mesti ada perasaan kat ena tuh... tak pa best men winkan? kata lakimu glory glory... wakakak

Ena Qalinsya said...

mummy chubby
hahaha tu dh smestinye tp aku awal2 dh btau my hubby bout dis n3, tu pasai tak muncung cuma bg amaran keras jek ihiks..

ita cutevirus
wakakaka..masa kecik2 ita, bukan reti mende..layannzz jek tp jgn terlanjur udah..bahyeee...

nida
erk! nida.. sape nama si laki tu? kes ko cam aku jek ni.. spesen jek bekas skolah sri mahkota ni.. kawan ko keje mana? skolah?

firahadifa
tula pasai..oleh itu, bersyukur kita dikurniakan seorang suami dan anak2 yang sentiasa disisi dan menyayangi kita

sukicida
hahahaha sebab glory glory la ayengiggs sentiasa bertakhta di ati ini ahaks...

Lina said...

hehehe suke tul pertanyaan si ita cutevirus tu "ena ada bape byk boipren"...ala ex boipren yg darjah 3 tu xleh pakai lgsung x yah lar ko pk masalah dia tu buang karan jer...boipren yg form 1 tu saje je test market konon2nye bermakna lg ke dia dlm idup ko hehehe

Alimaz-Kembara Terasing said...

sabaq je la ina oi....jantan cenggitu jangan dilayan....

idah said...

wah akak...darjah 3 da ader pakwe...mmg advance la..hehehe...

ala kak dia tu jeles kot..tu yang asyik dok burukkan suami akak tu..
biar je la
nanti penat berhenti la dia
..=)