::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, March 11, 2010

Kerana HELLO KITTY

Pergi jalan2..tetiba Adik kata nak beli kasut 'Hello Kitty'
ingatkan kasut ape, so p la turut pe yang dia nak..
Upanye kasut 'crocs' alahaiiii
aku tak bape berkenan sangat ngan kasut ni tapi pelik..kasut ni leh cecah sampai beratus2 hengget kan walhal kasut tu cam kat pasar malam rega RM10 jek tapi mesti ade perbezaannye kan

wat plak kaki Adik kecik so memang tak elok sangat dia pakai tapi kerana selak kamben jugak dia nak disebabkan HELLO KITTY punye pasai, terpaksala aku membelinye..
harganye? huhuhu bole tahan...kalah rega selipar aku huhuhu

ske bebeno Adik dapat kasut tu..
mula pakai dalam umah, wat cam selipar dalam umah jek..
pastu barula bawak kuar..
memula tengok cam tak lawo jek tapi lama2 barula nampak lawo walaupun kaki dia kecik dr lobang selipar tu..

Kalo dah beli ke Adik, kenalah beli ke Kakak jugak..
Kopak wit ibu huwaaaaaaaaaaaa....
Ingat nak beli sama ngan Adik tapi takde size la plak so terpaksalah beli lain dari yang Adik..
Simple je tapi mujur orang tu bagi free button so nampakla lawo sket..


post signature


8 luvbites:

** atie + farid + aisyah ** said...

mak ai kak.. beli crocs original ke... mesti mahal gilos kan...

Alimaz-Kembara Terasing said...

cantik dan comei

Lina said...

wahhh beli kasut crocs...bestnye ibu...aku nak jg...aku nak jg...hehehe

idah said...

wah cantiknya...
pink lagi tu...
nape bukan purple kak???
hehehe

Nida said...

Sesekali duit kopak... demi anak2..hehe.

Beli kat East Coast Mall ke?

saya said...

takpe la melayan anak2 namanya tu.. esok2 beli untuk ibu punya pulak.. harap semua sihat sejahtera ye.. hug & kisses to baby!

Ssarah_Aslan said...

huhu. aritu ajak beli, tamooo. jual mahallll :P

Ena Qalinsya said...

atie
hahaha jgn tertipu... murah banget tu...

alimaz
hehehe

lina
erk! ko nak ek.. mintak ngn kerol :P

idah
erk! pepel utk ibunye jek..utk anak2 kaler pink hehehe

nida
owhh tidakkk..beli tempat yg murah2 ajorkkkk

saya
hehehe ibu tak minat tp nampak cam lawo la plak ihiks

sarah
hahaha ekau suh beli tompek mahal..den beli kek pasar malam ajooo muahahahaha