::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, March 5, 2010

Sudah senang

wahhhh skang ni sudah senang ek nak tuko 'baju2' blog ni..
dah ade KEEP WIDGETS dah...
dulu masyaAllah, bagaikan nak pitam, kena copy satu persatu sume link pastu kalo ade 3000 frenlist, 3000 tu gak kena copy satu persatu..
wat plak yang rajin letak pelbagai aneka dalam blog tu ish..ish..ish...yang tu kena pk berpuluh ribu kali kalo nak tuko 'baju' blog tapi skangggggggggggg idak lagiii kannn...
dah leh tuko sminggu skali..
tiap2 ari pun leh tapi kalo tetiba ilang widgets, jangan kowang salahkan aku plak ek hahahaha

okla..trimala 'baju' blog ku yang terbaruuuu

post signature

3 luvbites:

zue @ annaleeya said...

oowwhh... suda tuka baju baru eh??
ingat salah masuk umah td... he3...

farahzila said...

ekh cmne yea..xnk bg ilang side bar kita tue yea..
ajar r kak..
jgn kemutt

incik said...

slm.camne ye nk wat mcm tu?mksud sy..tkr 'baju'..tp x hlg yg lain2..nice blog!suke bc blog akak..;)