::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, March 16, 2010

Kawen jua akhirnye

Pepel gurlz...
erk! gurlz or women?
Ahh bantai jek..
yang pasti aku yang kepepelan ni nak p ke umah kawan hubby aku tapi kawan aku jugak la sebab aku kenai kan.. Ikutkan rajuk ati takmo p tapi disebabkan aku dan hubby memang dari dulu nantikan akan perkahwinan kedua2nya jadi aku terpaksa pergi jugak..

Pinky gurlz...
Mood seperti biasa, memula ok pastu dah tak ok

Kakak pun pada mulanye mood tak bek akhirnye dah ok..
Kakak senang, kalo pujuk2 sket kompem ok cepat
Kalo idak pujuk, tu yang panjang rajuknye...
kalo si Adik plak, pujuk ke tak pujuk ke tetap camtu..
mesti amik masa stengah jam baru ok huh!

Niela orangnye Tie & Zaha..
Ekceli kalo drang ingatla, pertemuan drang ni disebabkan hubby aku yang bagi no henpon drang dan juga atas keizinanNYA...
ALhamdulillah... ase nak menitik airmata bila melihat drang tawen..
Yelahh..dulu dua2 takde bf/gf..
punyela susah temu jodoh..
Yang sorang tu ramai yang nak tapi sumenya dah berpunya ish..ish..ish
Yang sorang lagi tu punyela pemalu..
ALhamdulillah..akhirnye drang bertemu jodoh..
tak sangkakan

Kawan karib hubby aku tapi aku pun kenai masa dulu2 lagik..
Aku kenai dia pun sblom tawen sampaila dah ade anak pinak ni ha masih berkawan lagi
Walaupun jarang sesangat kontek tapi still fren kan..

Buat Tie & Zaha
SELAMAT PENGANTIN BARU
MOGA KEKAL ABADIE HINGGA KE AKHIR HAYAT
MOGA CEPAT2 DAPAT ANAK..

Jangan lupakan kawan tau...
Selamat datang ke alam keluarga
Moga dapat menjadi sebuah keluarga yang bahagia dan damai...
Senyum selalu kerana kowang berdua memang jenis suka senyum walaupun dalam situasi ape jua...


post signature

7 luvbites:

momguess said...

slamat pgantin baru

eya said...

same pdn je pengantin. Semoge berbahagia hendaknye.

____________________________
* psl pop up kad tu kan,xtau la nk jual bp..hehe..kalo btl2 sy nk jual la,sy xkan jual mahal2..hehe..

Lina said...

cam penah tgk je pengantin pompuan tuh tp yg mmg slalu tgk dlm blog ko @ blog ayen yg pakai topi tu lar hehehe

Nana said...

sweet la pantin tu sama cantik

Alimaz-Kembara Terasing said...

selamat pengantin baru....

idah said...

selamat pengantin baru...
wah bergaya sakan akak gi kenduri...heheheh

Noraslawatiah mohamad said...

ena..tenkiu..baru bc post nie..tima kaseh doakan kiteorg..kiteorg xkan lupakan u all..kalo ade ms free nati,kite maen bwling..hehehehe