::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, March 12, 2010

Dasar beruk tol la!!!!

YE!!! AKU MEMANG MARAH SESANGATTTT!!!
BUKAN TERCAPS LOCK TAPI MEMANG SENGAJA NAK GUNA CAPS LOCK
DASAR BERUK!! KERA!!! MONYET TOL LAAAA...
SESUKA ATI MASUK UMAH AKU KAN..
SESUKA ATI KO BUAT CAM UMAH KO KAN..
KO CURIK2 MAKAN, KO BUAT2 SEPAH..
HAMJADAH TOLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DASAR BERUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKK!!!!!!!!
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

huwaaaaaaaaaaaaaaaaa
aku bukan marah ke org.. aku btol2 marah ke beruk/kera/monyet ni haa...
drang dh melampau tau!
Dulu aku dah repot PERHILITAN tapi drang cam tau2 jek..dekat 2bulan lebih gak dah tak kaco tapi kali ni drang datang balik..
Bukan sekor, 2 ekor, 3 ekor tapi dekat 20 ekor huwaaaaaaaaaaaa
bahyeeee
takut time aku takde nanti, bahye untuk anak2 aku..
camne ye nak atasi sume ni?


post signature

13 luvbites:

firahadifa said...

kekekekke..... rupanya betul beruk yer...

nak wat cam na dear.. da mmg beruk!

jalilah_jy said...

naaa suruh org pasang jaring jala tu atau pasang wayar letrikkk jer biar kena kejutan karan.. pasang yg voltan rendah.. bila dia redah dia sakit laa pas tu dia tak mai dah laaaa... try laaa
akak pernah tengok di melaka depa pasang utk elak kerbau lari dr kwsan.. berkesan..

♥Raidatul Auna said...

saba jer sis!
mmg banyak kew berok / monyet / kera kat sane....?

shakeymirza said...

hahahha..jgn marah sebab nak ketawa dulu..kelaka tau..sbb mula2 cam terkejut sapa la yg wat awk marah..upenye memang monyet punye kije..heheh

Nida said...

Na... ko tangkap je monyet2 tu pastu bungkus elok2 buat present kat PERHILITAN tu... ko tulis le memo, FOC....

~~ciklinn~~ said...

aduyaiii sgt2 bahaya nyer.... dia dtg betul2 dekat umah yerk.... sempat lak ko amik gambar beruk2 tu....huhuhuhuhu

hadoii kalu camni nak suh anak main kat umah pun risau kan....

eya said...

bnyknye..sah dia pggl kaum kabat dia sume. susah nk ngalau kan..lg dia dtg. Tepon la perhlitan tu lg..

Emy Omar said...

wah..kenduri sakan beruk2 tu..sabar je la ye

zue @ annaleeya said...

hishhh... bahaya ena... aku takut nanti di gigitnya sape2 plak... ko wat repot lg la kt perhilitan tuh... umah ko area mane ena??? nape byk sgt spesis tuh kt ctu???

idah said...

wah..ni bahaya ni kak...
kena wat report lagi ni...

Ssarah_Aslan said...

tak leh buat perangkap ke?
pastu jual kat cine. huhu.

Ena Qalinsya said...

firahadifa
tula pasai.. mmg dasar beruk toll!!!

jalilay_ly
amboiii byknye.. nk suh sape pasang kak? kat sini idop sdiri2 punye..kena wat sdiri jugak..tak brani r nak wat camtu, kang kita yg kena kang huhuhu

raidatul auna
skali datang adalah dlm berbelas2 ekor n banyak size plak tu

shakeymirza
hehehehe

nida
erk! masalahnye nak jerkah dia pun aku takut, ni kan nak tangkap nida oii :P

ciklinn
aku amik kat tingkap hehehe..kalo kat luar kmpem aku lari dulu.. 2la pasai, takut drang sepak anak2 aku, naya huhuhu

eya
ha tau takpe.. dan dia pangey geng2 dia, menggerunkan...

emy omar
huhuhu jgn dia wat party udah..

zue
umah aku area bandar gak cuma blakang tu yg kampungnye...

idah
dh tak larat wat repot..drang ni kalo dh kena baru la terhegeh2 mari..menyampah taw!!!

sarah
bole? prangkap racun tp takut binatang len plak yg kena huhuhu

Alimaz-Kembara Terasing said...

laaa beruk betoi rupanya....dah mmg beruk pun....hai la beruk...