::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, March 12, 2010

Tudung Muslimah Kanak-Kanak

Sesape yang add FB aku mesti tau aku ade cari tudung ni aritu..
Sebabnye Kakak ade Majlis Maulidur Rasul
Dalam palotak dok pk tudung muslimah kanak2..
Kat web on9 banyak le tapi kat Kuantan ni takdak pun aku cariiii...
Disebabkan masa sudah suntuk so terpaksala Kakak pakai tudung org dewasa tu ha..

Keesokan arinya aku cari r kat pasar malam..
Mak aiiii rambang mata dibuatnye, punyela banyak pilihan..
Ase nak beli sume tapi bila pk smula, anak2 aku bukan nak pakai sangat juz pakai bila rasa teringin je
So aku beli la 2 pasang..
Satu kaler pink+puteh dan satu lagi kaler puteh..
Kaler puteh yang Kakak pakai tu agak leper sedikit di depan kan..
Dan muka Kakak pun nampak cam penyek jek hehehe
Yang Adik pakai cantek.. Muka pun tak nampak sangat bulatnye..
Sejak ade tudung tu, Adik krojenye pakaaaiii je almaklumla dia kan muslimah yang sejati..
Takle pakai yang baju lengan singkat, pakai skirt/seluar atas lutut dan tak bole pakai baju seksi2 so kena sangat la beli tudung ni haa..
Eh Baby pun nak tunjuk jugak..
Disebabkan moody so Baby monyok jek dan sebok nak cabut tudung..
Papepun sweetooooo tol Baby pakai tudung hehehe


post signature


2 luvbites:

jalilah_jy said...

alamak aiii anak buah sibongsuuu comelnyeeee mcm dah umur 3,4 thn jer.. tembam lagi laa bila pakai tudung tu..hehe peluk cium dr mama keramar

idah said...

comeynya pakai tudung...
baby pun pakai...lagila comey...