::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, March 25, 2010

Takde mood

Lahaaaiiii akhir2 ni malas tol nak wat entry...
Nak bukak blog pun malas
tak tau nape
tapi kalo bukak FB cepat r plak..
tapi bukan kejar nak komen2 cuma selak nak men CAFE WORLD jek hikhikhik..
Dulu dah penah aktif pastu stop sebab bosan kroje nak tengok jammm jek bila makanan2 masak kan tapi upanye aku yangtak pandai susun strategik..
Skang dah pandai barula senang sket idop..

Okey r...
ni aku nak cite cite yang dah basi tapi belom overdue lagi tau...
2..3minggu lepas tak silap aku la, dpt kabo bite yangmana Pejabat Tanah Kuantan edarkan borang tanah so apelagi...punyela ramai yg serbu..

ha ko! macam nak serbu tengok artis jek ataupun serbu nak rasa makanan free..
menggerunkan..

punye r ramai menanti sebelom masa pintu tu di bukak..
mujur idak pecah pintu kaca tu...
ekceli borang tanah tu juz untuk 2000unit jek
(ye ke idak aku tak tau r tp org Pejabat Tanah yg ckp)
pastu diberi keistimewaan untuk orang area Pantai Sepat sebab tanah ni kat Pantai Sepat..

Ha koooo... beratur punye r panjang tapi aku bernasib baik sebab 'adik' aku arrange borang ni so juz potonggg jek sume barisan muahahhaha
ekceli aku ingat 'adik' aku nak kasi aku borang tu so polow jela dia alik2 upanye dia bawak aku ke barisan depan n suh batur..
Lahaaaiiii serba salah asenye takut pe plak orang cakap, bg org yang pasan kitaorang masuk la kan..
Walaupun pas amik borang tu member aku kata ade org cakap 'amboi senangnye dapat borang' tapi aku wat dek jek ekekeke jaatnye la aku..
Kalo aku ditempat drang yang bratur panjang2 dalam kepanasan plak tu, mau 400lori aku menyumpah, ni kan drang kan huhuhu redha jela ahaks..

ekceli gambar2 ni bukan aku amik ye tapi aku curi dari blog
K.Jihah ni ha..
eh cop!cop! bukan curi ye tapi dah mintak permission dah tapi dengan syarat kena promotekan link blog dia so no halll la...

aku memula dah isi tapi bila salah satu soalan suh nyatakan tanah yang telah kita miliki, trus aku malas dah isi..
kompem aku takkan dapat tanah ni huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
due date borang tanah ni 2 April 2010
So warga Kuantan yang telah amik borang tanah ni, ase diri dia dapat ataupun atas nasib rejki, cepat2 anto ye...


post signature

1 luvbites:

atty's said...

KO ADE BYK TANAH YE NA..BAK SIKIT..EKEKEKKE