::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, March 5, 2010

Gift from Cutemiut78

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aku dapat gift from
cutemiut78..
macam bertukar adiah plak aku ngan dia ni..
ekceli aku ade gakkasi dia adiah sempena dia berjaya menjadi top 10 komentar aku tapi dalam pada tu, aku pun berjaya jadi top komentar dia so ibarat bertukar adiah la heheheh
yang bestnye, aku tau kaler kesukaan dia kaler biru so aku bagi adiah tu yg kaler biru, dan dia jugak tau aku suka kaler pepel so dia kasi aku adiah kaler pepel hehehehe
cantek sangat!!! ko buat sendiri ke cute?
aku tak tau nak tampal katne.. ase nk letak depan skrin pc aku je ni ha tapi kang tak nampak plak wat keje hikhikhik..
yang pasti aku nak letak kat tempat yg menarik r, nnt aku dah dapat cari post, aku tunjuk kat ko ek ihiks..
anyway thanx cute....

post signature

4 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

well.. kan kita memang tau warna kegemaran masing2...
harap ko skee ya..
aku buat sendri tau... memang aku ambil tempahan pada sesapa yg nak minta tlg buat cross stich ni...
eemmm tampal la ikut mana yg ko skkeee.. :D

atty's said...

na.ko tau ke aku suka kaler.apa..
kalo ko tak tau ..aku majuk kang..

Ena Qalinsya said...

atty..
mana mungkin aku tak tau kaler kegemaran ko..
kaler grey dan brown kan kan kan hehehehe..

atty's said...

wah...teror..ko..ni yg sayang sgt nie