::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, March 3, 2010

Prezie yg dapat

Nie la prezie2 yang aku dapat semasa di Blogger Family Day tu...
Yang ni prezie for Lucky Draw..
No aku dan hubby nek..
No Kakak dan Adik idak huhuhuhu
tapi takpe, salah satu prezie yang aku dapat pun dia ade tulis '4 kid' so kiranye Kakak/Adik dapat la kan kan kan

Yang ni plak prezie for games 'Belon Kasih'
Nama pun tempat ke-3 so kecik jela..

Yang ni plak exchange prezie from ibuani
Nak tau ape didalamnye?

Tadaaaaaaaaaaaa
Yang kaler biru tu tudung, sungguh lembut..
Eh tu ke tudung yang ani jual tu ek..
T-Shirt putih tu aku ase nak bagi Baby tapi Adik dok merayu2 suh bagi dia pakai dulu sebab badan Baby dan Adik skang pun cam dah sama saiz je hahahaha
Dan tak lupa ODP black n white untuk aku dan hubby..
Thanx a lots ibuani, 4 in 1 lg prezie tuuu..

Ske bebeno Kakak dan Adik dan tak lupa jugak belon yang clown wat tu siap bawak balik lagi...


post signature


5 luvbites:

ita cutevirus said...

meriahnyer kak ena...

best... best...

Nida said...

Seronoknya dapat gift... paling best dapat belon clown tu ler...hehe

[-suziey-] said...

waaaa bestnye dpt tudung tu..hehe...kena ngn tema famili day..gelombang biru:D berbaloi la gk kan dtg dr jauh..xpulang tgn kosong:)

Nana said...

hye salam kenal xsempat nk beramah mesra aritu...wah tabik la datang dari jauh nk jouh gath!

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...hai meriah jugak ....mesti bestkan...