::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, March 5, 2010

Petua blogwalking

Aku nak tompang tanye ni..
Camne petua kowang memblogwalking ke umah kawan2 yang ade dalam listfren dan follower ek..
Dan yang pastinye aku tau listfren kowang beratus2 tapi camne kowang leh sempat jenguk ek..
Aku cuba wat tapi tak bleh gak akhirnye aku mengalah sendiri sebab masa untuk buat n3 dalam blog sendiri pun ade had masanye..
Nak buat kat umah, line slow malah nak kejar anak2 nye pangai lagi..
Nak wat kat opis, keadaan sekitar tidak mengizinkan..
Kalo stakat upload gambo2 tu bole la tapi nak wat ayat2 tu masyaAllah susah toollll sebab tengah kita karang, elok jek ade yang mengganggu nak ajak ngumpat huhuhu...
Kalo tak dengar umpatan orang, tak tau plak hal sekeliling tapi jangan r ko dok ngumpat skali..hishhhh tak bekkkk..ngumpat sket2 udah le muahahahahaha aci gitew? ihiks...

So harap sesangat kowang bagi petua nak memblogwalking dengan jayanye ek...
Tima kasih....


post signature

5 luvbites:

atty's said...

aku kan na..skrg..tak smpt nak tinggal jejak .tp aku pegi ..ari2..

cara aku ..bloglist aku ..ade peringkat2...

dr kawan terapat sampai list new friend..jadik ..kalo jam 8..aku g list 1..aku abiskan list satu tu..nanti ..aku cont lak list dua..ko pahe ke idak..ko terai tgk bloglist aku

mama tisya said...

dlm bloglist tu kn kita bole tau saper yg rajin update...so bila ada citer terkini kita akan blogwalking & komen..lg 1 tgk kt dashboard tu..mn2 blog yg kita follow, kt situ akan appear status update diorang lg cpt dr yg kt bloglist tu..so rajin2 la blogwalking

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam.ena.... saya BW kalau ada time free...opis saya dok sorang2....so senang la....tu pun kalau tenet ok...kalau tak ok....ko...hahahaha BW yang termampu dan tersempat saja....

Ena Qalinsya said...

atty
ooo camtu ek tp ko wat sesambil wat keje la ek... aduhaii.. nape r tak wat automatikkan, kalo kita p blog dia, trus auto kuar message 'hi' ke kan kan kan hehehe

mama tusya
oooo camtu tp tu la cam tak sempat.. leh ke wat dalam satu hari?

alimaz
kalo dok sorang2 tu yg senang tu.. nk bukak blog line clear je kan

CuTeMiUt78 said...

eemmmm aku kadang tak sempat nak baca semua..
aku akan baca sapa yg rajin komen kat blog aku dan juga sapa yg hapdet selalu..
aku pun ada gak buat list cam kty tu..
aku akan baca peringkat2 gitu..
tapi kadang baca je.. tak mengomen pun.. aaahhhaakksss