::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, March 10, 2010

Praktis bowling

14hb ni ade lawan bowling antara opis aku dengan daerah2..
So pe lagi, mestila praktiskan sebab dah lama jugak tak men bowling ni..
Nak tau gak camne nak baling, camne nak tarik napas, camne taktiknye dan camne2 lagi la hehehe
So ikutkan nak ajak dak2 opis lama tapi drang sume ade hal plak so men la ngan dak2 opis baru jek..
Dak2 bujangan plak tu, mujur r ade hubby aku, kalo idak segan gak ihiks..

oh ya..ni gaya2 bakal juara ye tapi sayangnye..hanya tempat keempat je dapat dimiliki hehehehe

eh! pasan je dia bila orang snap gambar ye...

antara penyokong maupun tukang ketawa bila melihat aksi2 kawan baling bola..

aku bersama wakil gegirl dari JKSP hehehe

ni dia jejaka2 tunggal JKSP yang masih lagi hangat di pasaran hehehehe

Kami la wakil dari JKSP yang ingin berentap abis2an hehehe

Moga2 14hb ni milik kami .. AMIN...

Balik umah trus sakit lutut..
alahaiii ngalahkan orang tua dah aku ni tapi aku tau sebab ape.. sebab kaki aku dah tak dapat menanggung berat badan aku lagi so dengan itu aku isytiharkan start
DIETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Camne nak lawan nanti, takut sakit tetiba huhuhuhu


post signature

7 luvbites:

Alimaz-Kembara Terasing said...

good luck....

mama tisya said...

best2 bowling..kt opis kita pn ada tournament bowling bln april nanti...dh lama gk tk membaling....

hah sakit lutut tu mcm kwn kita gk,berat die terlebih..lps main sakit lutut lps tu tkleh dh main..ati2 ye

atty's said...

GUDLUCK NGN BOWLING DAN JUGA DIET NA..

Nida said...

Kalau Nidalah... bola asyik masuk ke longkang memanjang..hehe

Apa2pun good luck... caiyok...caiyok...

Lina said...

men kat mane nanti...gud luck la yer...rsnye diet tu slama mane bertahan hehehe...jomlar join aerobik dgn aku

idah said...

ni mesti terror main ni....nanti leh ajar idah lak...hehehe

Ena Qalinsya said...

alimaz
thanx

mama tisya
huhuhu tula pasai.. skang ni men baling berdiri jek

atty
thx ty..mudah2an aku kurus la pasni ekekekek

nida
hahaha memula memang r..slalu men idaknye masuk longkang

lina
kat megamall.. hahaha insyaAllah bertahan lama kali ni..dh bosan takde baju yg muat dh huhuhu

idah
tak teror mana tp bab mengajar gitu2 bole la dik ihiks...