::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, March 10, 2010

Tembamnye...

Aksi2 Baby tido...
Baby ni kalo tak tido cam ni mesti tido tertiarap..
Kakak2 dia masa baby tido ada gak tido camni ataupun telentang tapi Baby ni tak penah tido telentang..
Mesti nak tertiarap pastu mulala berat nak memusing

close up sket muka Baby masa tido hehehe
tembammm banget.. geyam nengoknye....

haa nampaktak betapa besarnye peha dia..
kes ni la bila dah meniarap, takle nak telentang sebab berat nak palingkan dia punye peha hahahaha
siyes!! slalunye kitaorang r tolong tolakkan..
camne la ni, umo dah 7bulan tapi stakat meniarap je bole ni.. bila nak merangkak ni..
tembam tak tangan Baby..
MasyaAllah cam span tau.. ase nak geget2...
bila dia pegang muka kita tu memang time tu ase nak geget, geram sesangattt...


post signature


8 luvbites:

** atie + farid + aisyah ** said...

amboi... sedapnye si comel tdo... kan best kalau kte pun dpt tido camtu...

Nida said...

Mak oiiii peha dia... gigit pon sodappp tu.... gerammmmmmm

Tink said...

aduhhh geram aku kat tangan die..
mmg kena geget nnt

mzira said...

Alala~tembamnye bby.buat ira rasa nak geget je tgn yg comel tuh.kalah anak dara ira tau.ehe. .

Mummy Chubby said...

geramnye tgk jejari montok tuh!!!!!

Lina said...

tembam mmg tembam...aku rs baby aku lak cekeding

idah said...

comeynya baby...

Ena Qalinsya said...

atie
tula pasai..takde yg kaco kan

nida
hahaha ko jgn nida..nnt sempeng peha anak aku

tink
hahahaha

mzira
berat gile dukung dia taw

mummy
hehehe

lina
baby ko tu tinggi, baby aku rendah..tu yg lg nampak domok tu

idah
tgk ibunye la hehehehe