::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, March 4, 2010

Masih terasa lagi...

Hmmmmmm masih terasa lagi akan keletihan itu...
Keletihan menghadirkan diri ke Blogger's Family Day...
Walaupun badan sakit2, mata masih mengantuk (coti ni takle kemana2, aku nak claim tido ahaks) tapi cukup besttt sebab aku skang dah bertambah kawan..malah list fren aku juga turut bertambah...
Dalam pada tu tak semena2 dapat jadi follower yang ke 333 di blog
Afidah Arif sedangkan tak tau pun dia nak catch up tu hikhikhik rejkiiiii aku...

Bagi blogger2 yang p aritu, aku btol2 nak mintak ampun dan maaf sebab tak bertego sape dan beramah mesra dengan kowang..
Bila disana aku menjadi penyegan tapi dalam blog peramah giler je kan..
Aku mintak maaf banyak2, bukannye sombonggg idaaaaaaaaakkk..
Kalo sombong kompem aku tak join cuma tu adalah kali pertama aku join camtu so agak keseganan tu memang tebal la dalam diri, harap ade
Lina jek, kalo idak kompem aku kaku atas tikar tu jek tanpa makan, tanpa minum, tanpa men games malah tanpa segala2nye..maluuuuuuuuu bebsss..
moga akan datang tidak setebal itu lagi keseganan aku..
Aku tingin gak nak tego kowang.. tingin bermesra2 malah tingin nak amik gambo ngan kowang tapi kowang cam dah kenai lama ngan blogger2 len, tu yang lagi wat aku segan sebab aku dak baru, baru nak mintak tunjuk ajar huhuhuhu
Papepon, aku hope pasti wat lagi event camni dan insyaAllah aku kan kuar dari kepompom keseganan aku ini.. jangan sampai aku wat muka taktau malu udah ahaks..
Aku jugak nak mintak jasa baik kowang juz linkkan blog kowang ek, leh aku add..
Yang aku dah add tu takpela, pasni leh la balas2 komen tapi yang aku lom add tu, jangan r segan2 add aku ek.. aku nak kawan gak ngan kowang
Yang pasti, besssssssssttttttttttt sangat aritu terutama bila dengar hilaian ketawa kowang...
KEEP IN TOUCH k...


post signature

4 luvbites:

firahadifa said...

bukan contest.. saje nk bagi u prezen .. kekeke

sI tEDI said...

ekekkekekeke... tdo kat opis kalau penat!


gift dah sampai .. time acehh!!

atty's said...

aku pun masih terasa ngn ko na..sbb tak dpt ketemuan..

Ena Qalinsya said...

firahadifa
thanxxx..rejki ihiks...

tedi
kalo bole dh lama aku tdo..
sudila trima yo...

atty
hahahaha aku lg trase, nmpk ngt ko taknak jmp aku.. aku beria nek KL alik2 ko takde huwaaaaaaaaaaa