::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, August 4, 2009

Nak wat contest

Disebabkan aku akan meletop tak lama lagik... so aku ase aku nak bermurah rejki nak bagi kowang pezen r hehehe
Kalo aku tak sempat nak pos pun, seperti biasa assistant aku ado..
Contest yang aku nak wat tak susah langsung.. senang bangettt..
Bukan satu contest.. bukan dua tapi tiga muahahaha

CONTEST PERTAMA
Sape yang jadi FOLLOWER aku yang ke-100, aku akan kasi pezen ihiks...

CONTEST KEDUA
Sape yang dapat capture 015000, aku akan kasi pezen gak...
(ni cam biasa la.. sape yang dapat sila print screen n send ke
email aku k..

CONTEST KEDUA DAH TUTUP YE...
HARAP MAKLUM..
TIMA KASIH PADA PEMENANG

dan
CONTEST KETIGA
Yang ni adiah misteri...atas aku nak bagi saper.. tapi aku nak tengok gak pe yang kowang leh buat di blog aku..
Tak kirala aku ase nak bagi pada yang banyak komen ke.. yang aktif dok skodeng blog aku ke.. yang ini ke yang itu ke yang pasti SUPRISEEEEEEEEEEE n biarkan ia menjadi MISTERI......................... ngehngehngeh

So kowang chaiyok!!! chaiyokk!!! chaiyokk!!!

P/s : mesti geleng pala hubby aku muahahaha

post signature

20 luvbites:

atty's said...

aku kan na..nak jadi yg aktif sekodeng blog ko..lepas ni tak nak komen doh ..nak sekodeng je..wakakkakakaa

nanti bila ko on ym..kasi tau gue ar

Farasela said...

beshnyer contest!...nk menag leh?rasa2 nk dpt tang no 1 n 2....hehehe...farasela.blogspot dah follow...airishaunicollection lum follow...aci tak ?tp gambar sama lak...

Ena Qaisya said...

atty
wakaka ampeh ko atty.. ko jgn ngade ek :P

miela77 said...

daku skodeng rajin, komen tu depends...tapi skrg makin x sempat..bz keje...huhuhu

[yAN!e][pUTraJAya] said...

halamak.....yanie folower yg ke berapa eh?

hahhahhaha....

ninie said...

alamak nak jd follower yg ke100 tak leh laa sbb dah jd follower kan.. contest yg kedua tu lak nak kena rajin ni ena...hehehe..

Y@ZeD@ said...

ala kak, br nak capture yg ke 15000 tp alih2 saya masuk dah 15005.. huhuu

kak oitt, mana aci, timing saya ngn akak beza kak oitt.. akak wat entry pagi2 saya dpt tgk bila akak dah nk maghrib.. mana nak sempat capture..!!

nak gak prezent dr msia.. leh request hadiah apa takk??

hahahaaaaaaaaa

pieya said...

akak nak pesent gak...huhuhuu

HASNAH said...

Ena, nanti rindu ler ngan entry baru dr ko...selamat belayar yer...keh...keh...

ikiqzana said...

syok le wat contest ni.. murah le rezeki ko ena.. dh nk bersalin ye.. moga slmat besalin...

Ms AiReEn MoHd said...

aku pun nak nok...apsal aku tak terima lagi adiah vote tuh..w.akakak tahap berani tul aku tanye soklan giler ni kan na....ampun bukkk

Ena Qaisya said...

farasela
ooo so nk polow bile dh ade org yg ke-99 ek.. bagus..bagus...

miela77
takpe miela, janji skodeng ihiks

yanie
dah terlepas kot :P

ninie
hahaha rasanye dua2 ko tak sempat kot ihiks

yazeda
gulp! nak jugak ke.. mak aii jauhnye nak pos tu hehehe

pieya
bole..bole.. sila sertainye

hasnah
ko igt aku p berperang ke suh aku belayar :P

ikiqzana
hehehe insyaAllah...

eryn
tampo kang :P aku tgh problem nak mengeposnye la.. taktau nak pos camne muahahha

Zanna_MamaBatrice said...

sempat lagi ko nie tau
xpe xpe......yg 1 - 2 tu dah xde rezeki
kot2 ko terniat nak bagi aku hadiakan na...he he he

Lina said...

sape yg dpt capture 15000 tu, ms aku bc entry ni pun dah lebih dah

<< s| tED| >> said...

bape banyak pezen lah...

zue @ annaleeya said...

klu smpat, aku akan skodeng ko sokmo... hehehe...

sweetfiza said...

suprise sungguh contest yg ketiga tu ...
huhuhu....

sweetfiza said...

suprise sungguh contest yg ketiga tu ...
huhuhu....

reen said...

salam ziarah..
td g blog ur hbby..x sngka u all ad blog bsama....

nk!!!nk!!! nk join le...adiahny jngn bg pau rntung udah la ye...hikhikhik..

reen said...

cntest yg ktiga tu ap?scret sngt ke?