::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Saturday, August 8, 2009

Susahnye lahai...

Kowang nak tau pe puncanye aku susah tol nak blogwalking, nak komen kowang n nak balas komen kowang dalam blog aku sendiri?
Sebabnyeee aku kena 'beratur'..
Beratur nak pakai laptop ni la..
Selalu kena berebut2 ngan anak2 aku dan Abahnye sendiri tapi selalunye Abahnye time bile anak2 dah tido...
Pe yang direbutkan?

Ha! skang games ni jadi kegemaran drang serta aku muahahaha
Susah tol tau, takde privacy dah nak memblogging..
Ni pun masing2 dok gesa2 'dah2la tu Ibu, Kakak plak nak men'
'Adik pun nak men gak'
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh blasah kang! sebok r
huhuhuhu B............kiter cari PC baru ek ek ek...
Arini PC Fair, leh la cari PC baru ek ek ek...
kiter wat PC tu untuk memblogging dan facebook kiter ek B (cehh amik ati tang FB tu walhal dia jek men, aku tak aktif pong ekekeke)
sambil kedip2kan bulu mata yang tak panjang itew ihiks..

skang laptop takle dok senyap dh.. pantang lepa, ade jek yang ngadap laptop tu ekekeke
Adik berkesempatan men kalo Kakak p skolah..kalo idak, slalu la gado rebut nak men laptop

ermmm sjak mouse rosak, memula Adik kekok gak tapi akhirnye dah expert...
klesss tol anak2 dara aku ni ekekeke

kowang pasan tak Adik wat cam rabun gitu?
Ekceli dia tak rabun tapi dia saje wat gitu...
Sblom ni dia wat cam jeling mata ke atas tu pastu ntah camne plak dia wat gaya camni plak
Ramai dok tego pk dia rabun walhal dia saje je..
Macam2 Adik ni tau....


post signature

4 luvbites:

atty's said...

salam ena..miss u .lama tak komen..den jiwa kaco..

aku pun kt umah ..
asik berebut ngn fir..ngn akak ,adik .
lagi fir,.siap dah pandai pasang sendiri lp..on wifi ..lepas tu ..online games..

leadleedeea said...

apelagi, jommm kite ramai2 beli laptop baru~!! heheheeee~!!

sweetfiza said...

bdk2 skrg kecik2 dah ngan lptop yerk..
dah takde menan cam org2 dulu ..heheheh

kemain lg tgk gelagt adik tu yer ..

sweetfiza said...

bdk2 skrg kecik2 dah ngan lptop yerk..
dah takde menan cam org2 dulu ..heheheh

kemain lg tgk gelagt adik tu yer ..