::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, August 24, 2009

Salam sumer

Syeksyi tak sy ihiks...

Salam kowang.... pekabo sumer?
Aku harap kowang sihat hendaknye di bulan Ramadhan ini...
Windu kat aku tak? ahaksss pasan jap!
Akhirnye aku tewas dengan godaan blog ni la..
Ingatkan nak bertahan sampai abis pantang tapi takutla plak nanti kengkawan aku sume buang link aku sebab dah lama tak aktifkan ekekeke
Disebabkan baby pun tak banyak ragam so no hal la nak aktif smula tapi tak la seaktif dulu kan.. stakat sket2 jek n3 leh la kan hehehe...
so tunggula n3 dari aku yang masih berpantang ini ye....

Dikesempatan ini aku jugak nak ucapkan
SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN DAN SELAMAT BERPUASA
BUAT KOWANG

Windu giler nak jelajah blog kowang..
Thanx yang masih rajin jenguk n komen aku tu ye...
Cayang kowangg muahhhhhhhhhhhhhh

post signature

9 luvbites:

mama tisya said...

salam ramadhan..wah dlm pantang sempt lg online ye...ehheheheh...tk terlmbt utk wish congrats for your newborn bb

LoVEaQshA said...

akakkkkkkkkkkk...

selamat berpantang,berpuasa n selamat berbuka/bersahur..

sng combine skli sume!!~hehe
jap jer baby dh bsr erk..aritu nengok tecik lg nie dh pnjg plak~!

salu2 tnjk gmbr zura kt baby nti dia lupa plak mam zura yg cun melencun nie..ahakz!~

Emy Omar said...

oit..pantang baik2 jangan dok ngadap pc lelama..kang bentan lak

atty's said...

ALOR COMEY NYA ..

T.u.Y.a said...

salam kak ena..
welkem back again.heheheh..
tau dah x tahan godaan nye..kata blogger tegar..ngeh ngeh!!

alahai baby tu mcm dah besar je kan..tdo x bedung2..cumel sangat..mesti bau dia sedap je kan..geramnye..

get well soon kak ena..

ima shhs said...

selamat menyambut ramadhan tuk ko ekk... comeyy nyer dier...

Suki Cida said...

baby cute... eee geram... macam dah besar je... padahal dlm hari lagi... muaksss tuk baby...

<< s| tED| >> said...

tdo je si tomei!!

Farasela said...

salam berpuasa...baby comel...nampak cam boy lak akak pakaikan baju tu...hehehe...jgn mare ye...ikut muker saper yek?pantang2 ye...