::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, August 7, 2009

Dapat lagi...

ngehngehngeh aku dapat lagi pezen contest weh...
Kali ni memang lama aku tunggu dari awal bulan 7 muahahaha
contest ni dari dak
NEEZA n aku menang sebab dapat capture no peberet dia...

Za, kerana ko aku sanggup pergi ke skolah hubby aku za amik pezen ni..
Aku takmo pezen ko kena jangkitan H1N1 tu so tu pasai aku amik..
Semangatkan aku muahahahaha

perghhhhh beso giler pezen...
lumayan ni kalo aku dapat jadi pemenang capture blog neeza ni lagi ekekeke

ha ko! Double A.. rakus tak aku bukak sampul kotak ni ekekeke

perghhh marbelesssss.. dah la dapat bakul comei ni, dapat plak kerongsang n One Drop Perfume
Nota molot takde insurans
ayenmuda : nak promot One Drop Perfume ke ekekeke

Erk! za... melampau ko.... pestaim aku dapat pezen camni huhuhu tapi jimat gak kos aku ihiks..
Tudung tu cantek banget woooo..tau ko aku ske tudung camtu ek...
Nota molot takde insurans ayenmuda : pesal plak kasi mende tu, dah tau takle pakai dah

huhuhu ni untuk baby... rejki baby aku lagik ihiks...

Ni untuk Kakak dan Adik tapi kan za... ade gak yang menyampuk... 'yang tu bagi abang la..' hahahaha sian Adik dan Kakak, tak merasa la buku2 tu ihiks...

Nota molot takde insurans ayenmuda : Untuk ayenmuda takde ke?
hahahahahahaha

Anyway za, thanx u very muchhh!!!!!!
Aku ske sangat..
lenkali wat contest btau aku ye ihiks...


post signature


4 luvbites:

Zanna_MamaBatrice said...

wah
besar betul kotak nyer tu Ena
complete set sumer dapat
cume mr hubby ko jer ler dpt nengok kannnnn

ninie said...

wah lumayannya adiah... sume dapat....hehehehe

sweetfiza said...

banyak tul nota dari ayenmuda tu yer ...
ha na...lenkali selit sekali sebenier utk en ayenmuda tu ...

sonotnya ena dpt bnyk adiah ...

neezareef said...

aku bg yg 'sepesel' tu sbb yg tu sgt elok utk waktu ko besalin nnti..

in fact ade yg pkai menda tu kt bahagian caesar tu...tp aku x wat la gitu..hehe

nota singsing lengan utk ayen :
MMG AKU SENGAJA BG KT SEMUA AHLI KELUARGA TERMASUK UTK AHLI BARU TP UTK KO MMG SENGAJA DITIADAKAN..kahkakah