::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, August 4, 2009

Sebenier buat kowang

Mesti kowang tertunggu2 manala sebenier untuk kowang kan..
Jangan riso, aku takkan mungkiri janji cuma lambat sket sebab harap kowang faham ngan keadaan aku skang yangmana aku tak larat nak cari sebenier untuk kowang tu..
Pada plan tu, tiap2 ari dah listkan tapi bile nak p tu mak aiii tak larat woooo
Kalo jenis tron keta trus pintu kedai takpe, ni aku kena berjalan sejauh 1km dulu baru sampai ke depan kedai tu.. Kedai pe la yang sampai 1km kena berjalan tu ek.. Kedai 'MALL' la... kan jauh kalo kedai tu dok ingkat 3 ekekeke...
Tapi alhamdulillah, disebabkan semangat nak kasi kat kowang, aku cuba gak terjah walaupun tak larat tapi aku ase sejak akhir2 ni, makin nak meletop, makin kuat aku berjalan2 ekeke...


Pasti kowang tau ape ni kan
Anyway bagus gak aku wat murah ati aku nak bagi kowang sebenier tau.. sebab pe? sebab akhirnye terusik gak setem2 yang dah lama aku dok peram ni ha....
Tapi taktau la kowangnye sebenier leh pakai setem tak..
Aku pun taktau nak poskan camne...

Tadaaaaaaaaaaaa...
Nie la bentuk rupa adiah kowang...
Takla besar mana, kecik sangattt.. saje je zoomkan gambo ni nampak beso sket ihiks..
Nie pun konpius nak poskan camne..
Nak pos camni jek, cinonet sangat.. nak pos guna sampul surat hmmm ntahla...
Nantila aku tanye kat pos opis ek..

Kat sini aku nyatakan nama2 yang dah kasi aku alamatnye ek dan seperti yang aku war2kan yangmana aku letak nama cenggitu jugak la atas sampul surat sebab aku taktau nama penuh kowang dan kowang pun tak bagi ke aku kan... Bagi sape2 yang masih tingin merasai sebenier ni, dipersilakan send alamat di qaisya06@yahoo.com
akakkkkkkk... takde tarikh tutup sebab aku dah janji kan nak kasi so bagi jela alamat tu tapi jangan yang noty p send alamat len tapi org yang sama udah.. siannnn sape yang tak dapat tu....

PENAMBAHAN
Ok.. nama calon2nye ialah seperti berikut :-
1) CIKLINN
2) AMNA FAQIHA
3) RADZIAH BT MD ISA - akhirnye aku tau sape dh orgnye hehehe
4) YANIE COMEY
5) MASTURA BT MAHADI
6) FIZA RAMLI
7) MESSYREMO
8) HASNAH BT MUSA - ni dlm blog pun mmg fullname..bagussss
9) MASTIKAH MAIDIN
10) FARASELA BT AZIZAN - utk adik ni, pezen anda mungkin lambat sket sebab ade perkara2 yg perlu disettlekan ihiks
11) AIREEN MOHAMAD
12) SUZANA BT MAT ROPAL
13) ROSHANIZA BT RAMLI
14) HAYATI YUSSUP
15) ZURIANA BT ZAINOL ABIDIN
16) ROZAILAWATI MUHAMAD RIZA
17) ROSMILIA
18) AIMI SHALFARINA

wokeh... tu jek nama2 yang ade di list aku dan akan mendapat pe yang dijanjikan..
Pada yang blom kasi dan nak kasi, dipersilakan sesangat...
InsyaAllah sblom aku mletop tapi kalo aku mletop awal pun, assistant aku masih ade hehehe

cuma ingin ku nyatakan disini yangmana pezen tu lambat sket sampainye sebab mak aiiii proses2 penghantarannye sentiasa mengalami masalah.. banyak bebeno rintangannye so harap kowang tunggu dengan penuh kesabaran ye..so bg yang masih lom bg adddress n nak dapat sama ngan drang, sila2lah email ye.. kalo dah di pos, alamatnye lambat la plak ihiks...

'THANX 4 VOTE ME!'
SUDILA TERIMA SEBENIER INI
TANDAKU MENGHARGAINYA

post signature

24 luvbites:

atty's said...

wahahahhhaaha..kiranya aku 1st batch ..wok..tak sabau nie..tima acih ena

Farasela said...

x sabar tunggu present tu...terharu...ada gak nk bg present..ihiks!suker2...1st time hadiah from blogger...kenal dr jauh sajork...kak ena a.k.a customer ku...hehehehe...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

4) YANIE COMEY - wakaka mesti gedik jek mata posmen tu tgk nnt


HAHHAHHAHHAHA.....tidak menahan baca ayat itu la kak....kekkekkekek

miela77 said...

salam...daku nak gak leh tak?

ima shhs said...

weh ena... yg aku nyer camner... takder namer pong...huhuhu...

chamizah said...

ena..nak gak present..tp bile cha klik kt SINI link tu, nk g ke email ena, xleh la plak...huhuhu...nak adiah..nak adiah gaakk...uwaa...

mama tisya said...

dh email..nanti check ye...adiah tu ena tnye mcm mn nk pos..kena wt registered post ..kalo guna setem tkleh cz tu mcm parcel..kalo tk silap la

Ena Qaisya said...

atty
poyoas la ko nokk :P

farasela
eleh ngade la adik ni :P

yanie
tau takpe hahaha

miela
nak ek.. ade vote tak? :P

ima shsh
a'ah ek.. aku nak bg kat sape wehh

cha
cha, ena dah letak email tu so sila email ye...

mama tisya
lor ye ke? aduhaii..dah tepek stem dh..camne ek..

neezareef said...

hoyayyyy....agaknye kan adiah ko ngn sobenir utk aku tu smpai saing2 ke ko nye smpai dulu..wakakak lama giler kan aku pending nk pos

MAMADANISH78 said...

wah..byknya sibenier dia...
mamaD pun dlm poses mengepos la ni...aduhh...bkn yg mcm disangka kan..?
susah gak..nak ngepos mengepos ni..uuhuhuuu...
mamaD dah pos dah adiah ena tu...tungguuuuu....

Ena Qaisya said...

neeza
aku ari2 dok tanye laki aku, ade tak pezen dr ko sampai huhuhu.. tak sabo dah ni...

Mama D
wahh tak sabar rasanye.. harap2 sume pezen sampai sblm aiii meletop la huhuhu

Zanna_MamaBatrice said...

wah gitewww
xpe na.....banyak jalan org kata senang nak deliver nanti

ko nie...rajin tul bagi souvenier kan...ekkk...nama aku ada tak..keh keh keh

ღ lie _nurulz ღ said...

ehem2..ai boleh masuk list tak..??
*wink*

ikiqzana said...

ena.. zana nyer hadiah ada x?? hehehe..

Farasela said...

present lambat sikek?xpe le...x kisah....tunggu sajork!apa2...thankz...

~~ciklinn~~ said...

huaaaaaaaaaaaa mana nama aku...aku dah bg alamat..... huaaaaaaaaaaaaaa

ninie said...

ena malunye ena.... terpampang beso namaku itu.......:))

Ms AiReEn MoHd said...

maceh babe..name aku ade disitu...meh dtg blog aku...da kuar detail vote for gathering

Ena Qaisya said...

zanna
time rejki lbh, tak salah berkongsikan.. ko ade undi aku tak :P

nurulz
lahaii jauh bebeno nak pos tu ihiks

zana
ko ade vote, ko ade bg alamat kompom la ade utk ko ihiks

farasela
lambat tu ade maknaaa

ciklinn
wakaka mujur ko tego, kalo idak aku tak terpasan nama ko aku terpadam.. aku dah letak balik ihiks

ninie
oo nama ko la tu ek.. pesal len bebeno bunyinye.. akhirnye aku dh jmp sape org tu hehehe

eryn
dah vote ponggg

zue @ annaleeya said...

yiihhhaa... nama aku ada... sonotnyer.. aku akan sabo & setia menunggu... hahaha... poyo jer ayat..

ninie said...

yelor ena tu la nama manjakuuussss....

reen said...

uwaaaa...bnyknya adiaH..nk gak..huhuhuhu...

Amna Faqiha said...

thanks Q berry much..dah slamat trima adiahhnya semalam..;-)

mama tisya said...

salam ena..dh smp dh gift dr ena..syg cz pecah...mayb depa campak2 kot..time posmen tu nk bg, mmg dh bunyi2..siap posmen tu pelik cz riso kot2 bom...hehehe