::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, August 24, 2009

1st Ramadhan

1st Ramadhan aku sambut penuh kekurangan sob..sob..sob...
heheh bukan tak mampu tapi dah orang sume pose so takkan la aku nak order lebih2kan...sian hubby aku so aku hanya makan biskut je la cicah ngan susu Anmum ataupun air kopi ahaks... cam orang tua la plak...

Alhamdulillah, Kakak juga berjaya berpuasa setengah hari sampai kul 12 tengahari..
Okla tu kan, permulaan bagi budak2.. aku dulu lagi truk ishhhh toksah citer la..malu kat anak2 aku muahahaha...
Tapi yang kesiannye, Ibu memangla kena makan berpantangkan tapi si anak2 pun kena makan berpantang gak... tak caya? meh tengok!
Kakak dengan nasi puteh berkuahkan kicap

Adik plak hanya makan nasi puteh jek

Sian..sian...anak2 sape la ni kan...
Mujurla drang ni tak banyak songeh.. makan pe yang ade..
Nanti kalo aku jatuh miskin nanti, okla kan sebab dah ajar dari awal anak2 ni muahahaha
molotttttt!!! takde insurans..jatuh miskin tol kang, mula la ekekekeke
selisih malaikat 44kan..


post signature

10 luvbites:

Farasela said...

Ala...siannyer...dugaan pose btul...anak-beranak pantang ye...

<< s| tED| >> said...

ekekekkeke.. bagus anak2 ikut ibu. makan seadanya...

achee_b165 said...

kicap?? saya suka.. nyam2.. saya nie hantu kicap.. x der kicap makan cam x lengkap...huhuh

~p-na mama oja~

Diarihatiku1976 said...

birthday kita sama ler.. bulan spa cuma tarikh je lain sikit.. saya 6 awak 4..

atie said...

Tahniah ena. Tengah berpantang le yer, comelnya baby girl.... sukaaaaaa!!! geramlah, nak g ambil berkat dapat anak perempuan lak pasnih...

ima shhs said...

hehehe....sian nyer anak2 seme... tp bagus gak ekk... bersederhana itu bagus per...

;p

Emy Omar said...

Sian dengar cerita akak makan biskut cicah susu je..takpe kak yang penting jangan bagi perut kosong time2 pantang ni kang masuk angin naik ke kepala

jalilah_jy said...

TAHNIAH MAMA KERAMAT UCAPKAN KPD ANAK BUAH YG TERSAYANG TUUUU... SEMOGA DPT PENUH 1 HARI PUN JADI LAH

JGN SEBUT JATUH MISKIN...JATUH KAYA TAK PAAAA... HIKHIK...

leadleedeea said...

alolo comel nye makan nasik time puasa yeee...hehehehehehehe~!!! selamat berpuasa kak..pantang elok2, nnti dapat body shape macam dulu2..hehehehee~!! good luck~!

PerantauSepi1306 said...

salamat berpusas ena... alahai siannye nengok budak-budak tu.. neway take care dan jaga kesihatan juga ye ;D